Ticlid, drajeuri 250 mg

Citeste prospectul medicamentului Ticlid, drajeuri 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ticlid se recomanda pentru prevenirea accidentelor ischemice cerebrale sau cardiace si pacientilor cu insuficienta arteriala la nivelul membrelor inferioare si al vaselor cerebrale.

Se recomanda pentru prevenirea si tratarea tulburarilor plachetare din timpul interventiilor chirurgicale si din cursul hemodializei (rinichi artificial).

Contraindicatii: Risc de hemoragie; alergie la acest medicament; modificari anterioare ale formulei sanguine, cum ar fi leucopenie sau trombopenie.

Precautii: Se recomanda administrarea Ticlid-ului in timpul meselor. Este important sa anuntati medicul ca urmati un tratament cu acest medicament in cazul in care sunteti supus unei interventii chirurgicale sau unui tratament stomatologic (extractii dentare). Adresati-va imediat medicului daca in timpul tratamentului cu acest medicament se produc: sangerari sau hematoame; febra, angina sau ulceratii bucale; icter. Se va evita utilizarea in timpul sarcinii si alaptarii. Pentru o buna utilizare a acestui medicament, medicul dvs. va poate prescrie pentru primele luni de tratament controale biologice periodice necesitand prelevari de sange. Pentru a evita eventualele interactiuni dintre medicamente, semnalati medicului tratamentul in curs.

Reactii adverse: Ca orice produs activ, acest medicament poate produce la unele persoane efecte adverse, in special leucopenie, trombocitopenie, sangerari sau hematoame, diaree, greata, eruptii cutanate, icter.

Mod de administrare: Doza uzuala este de 2 comprimate (500 mg) pe zi. Se administreaza in timpul meselor. Respectati cu strictete prescriptia medicala.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 drajeuri. Valabilitate: Nu utilizati dupa data limita inscriptionata clar pe ambalaj. Nu lasati la indemana copiilor!

Producator: Sanofi Winthrop

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...