Afla ce marturii nunta 2019 sunt in tendinte

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla ce marturii nunta 2019 sunt in tendinte

Daca anul trecut s-au vandut foarte bine marturiile tratatii dulci, cu siguranta vrei sa stii ce marturii nunta 2019 sunt in tendinte daca te casatoresti in viitorul apropiat.

De la marturii utile si semne de carte la borcanele miere si cutiute, in 2019 se pune accent pe creativitatea mirilor si pe mesajul pe care acestia doresc sa il transmita invitatilor prin intermediul cadoului oferit.

Inca din luna ianuarie, viitorii insuratei au pus accent pe marturiile religioase, sub forma de iconite, semne de carte ingeras si marturii din sticla ingeras. Dar, cum anul 2019 este abia la inceput, este de asteptat ca in perioada urmatoare sa aiba un real succes marturiile tirbuson, sare si piper si alte accesorii utile in bucatarie (dop de sticla, infuzor ceai, set lingurite si alte tacamuri).

In ceea ce priveste pretul, mirii cu buget restrans pot opta pe saculetii din organza, cat si pe cutiutele din hartie care se pliaza usor si se ofera cu ceva dulce in interior. Borcanelele de miere si marturiile lumanari sunt si ele o buna alegere pentru mirii dornici sa le ofere celor dragi cadouri handmade.

Si nu in ultimul rand, cuplurile care isi unesc destinele in acest an mai pot opta pentru rame foto cu propria poza in interior. Ce amintire mai frumoasa pot avea invitatii daca nu fotografia mirilor?

Indiferent de model, tinerii insuratei trebuie sa tina cont in alegerea marturiilor de cativa factori, cum ar fi: pret marturii, culoare, tema nuntii. Maturiile se ofera in mod obisnuit insotite de un cartonas cu numele mirilor si data evenimentului.

Cei care isi achizitioneaza online marturiile, le recomandam magazinul SelfEvents.ro care ofera gratuit personalizarea marturiilor cu cartonas si fundita acolo unde este cazul.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai fost ceruta in casatorie si vrei sa faci o surpriza placuta invitatilor care participa la...
Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Pentru ca actualul sezon de nunti este aproape de final, iti propunem sa afli ce marturii nunta...