Cand este recomandat sa cumperi marturii nunta ieftine?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cand este recomandat sa cumperi marturii nunta ieftine?

Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci cu siguranta cheltuielile totale pentru nunta sunt destul de mari. Pentru aceasta situatie exista o solutie: achizitionarea de marturii nunta iefine.

Daca mirii au un buget modest si chiar se gandesc sa faca un imprumut bancar pentru a-si acoperi cheltuielile de nunta, nu doar costul marturiilor trebuie sa fie redus, ci si al altor produse de papetarie, respectiv servicii contractate.

Pentru ca marturiile sunt cadouri pentru invitati, care se ofera in semn de multumire pentru participarea la eveniment, acestea se aleg cu grija. Exista o multime de marturii nunta ieftine, dar costul lor poate fi suplimentat de personalizarea produselor, respectiv de achizitionarea dulciurilor.

Cum sa alegi marturii nunta ieftine fara sa te arda la buzunar?

1. Compara oferta diversilor furnizori de nunta si opreste-te la cele mai accesibile produse din piata.

2. Vaneaza ofertele cu cateva luni inainte de data nuntii.

3. Alege marturii nunta ieftine cu personalizare gratuita. De exemplu, magazinul SelfEvents.ro ofera gratuit cartonas cu numele mirilor si data evenimentului la majoritatea marturiilor de pe site.

4. Ofera-le invitatilor cadouri sugestive pentru nunta, cum ar fi marturii cutiute mire si mireasa. Acestea au un pret mai mult decat accesibil, iar modelele si culorile marturiilor sunt foarte variate.

5. Daca esti o persoana practica si nu ai timp sa asamblezi produsele, cum este cazul cutiutelor, mizeaza pe saculeti din organza. Aceste marturii costa si sub 1 leu bucata si se poarta la orice tip de eveniment, indiferent de tema nuntii sau de sezon.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti doresti sa iti impresionezi invitatii cu marturii de nunta deosebite, dar nu stii ce cadouri sa...
Daca ai fost ceruta in casatorie si vrei sa faci o surpriza placuta invitatilor care participa la...
Ziua nuntii este un eveniment de neuitat pentru orice cuplu. Pentru ca nunta sa fie o amintire...