Afla ce marturii nunta miere i-a atras pe miri la nuntile din 2019

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla ce marturii nunta miere i-a atras pe miri la nuntile din 2019

Marturiile borcanele miere au facut intotdeauna furori printre invitati, iar in acest an multe cupluri de insuratei au optat pentru ele. Ideale pentru orice anotimp, aceste marturii nunta au design atractiv si sunt disponibile in sute de modele. Pentru ca invitatii de la restaurant sa se simta rasfatati cu o gustare dulce, nu ezita sa alegi marturii borcanele decorate festiv in culorile nuntii voastre.

Vezi ce modele de borcanele miere se incadreaza printre preferintele mirilor din 2019, in functie de tema nuntii

Pentru o nunta cu tematica marina, marturiile borcanele miere cu figurina barcuta, banda cu model far, timona. ancora si fundita albastra sunt cea mai buna alegere.

Pentru o nunta rustica, mirii anului 2019 au ales borcanele miere cu floarea-soarelui sau borcanele decorate festiv cu iuta si sfoara.

Dupa anotimp poti alege marturii borcanele miere cu frunza de toamna pe capac, iar daca nunta are loc primavara, mirii isi indreapta de regula atentia spre borcanelele cu figurina fluture.

Indiferent de sezon, tinerii insuratei opteaza pentru borcanelele miere cu figurina miri, albinuta, ciupercuta sau bufnita.

Iar pentru nuntile romantice, marturiile borcanele miere cu fundita rosie, cu decor floral sau lavanda sunt de asemenea in tendinte.

De ce sa alegi marturii borcanele miere?

In primul rand, borcanelele miere nunta sunt acele marturii clasice care nu se demodeaza  niciodata.

In al doilea rand, mierea este un dulce sanatos, mai ales daca marturiile sunt cumparate dintr-un loc sigur, iar borcanelele contin miere naturala, ce poate fi folosita de invitati de toate varstele.

In al treilea rand, decorul handmade lasa o impresie buna printre invitati.

In al patrulea rand, mirii vor gasi intotdeauna borcanele decorate dupa tema nuntii lor, dar si dupa culorile folosite in sala de receptie.

Si nu in ultimul rand, atunci cand eticheta cu numele mirilor si data evenimentului este gratuita, pretul marturiilor nu pare clientilor foarte ridicat. De fapt, marturiile borcanele miere nu sunt nici cele mai ieftine de pe piata, dar nici cele mai scumpe.

Sfat: Avand in vedere ca timpul de prelucrare al borcanelelor poate varia in functie de numarul de bucati comandate, este recomandat ca viitorii insuratei sa nu lase achizitionarea marturiilor pe ultima suta de metri, ci sa le cumpere imediat ce au lista completa de invitati.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca actualul sezon de nunti este aproape de final, iti propunem sa afli ce marturii nunta...
Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019, daca evenimentul vostru este programat pana la sfarsitul...
Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...