Afla ce plicuri mireasa 2020 se poarta la receptia de nunta

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla ce plicuri mireasa 2020 se poarta la receptia de nunta

Cuplurile care si-au programat nunta anul viitor se gandesc deja cu ce accesorii nunta sa isi completeze tinuta, iar miresele ar trebui sa afle ce plicuri mireasa se poarta la receptia de nunta in 2020. Gentile au reprezentat intotdeauna o pasiune pentru doamne si domnisoare, iar acest accesoriu util si elegant nu trebuie sa lipseasca din outfitul unei mirese moderne.

Daca si tu vrei sa stii ce plicuri mireasa 2020 sunt in tendinte, tot ce trebuie sa faci este sa citesti sfaturile specialistilor din moda si sa alegi modelul de geanta care te avantajeaza. In continuare se poarta pielea, dar si paietele, iar miresele anului 2020 au de ales intre argintiu, auriu si culori neutre care le definitiveaza stilul vestimentar.

1. Alege plicuri mireasa 2020 dupa materialul din care sunt confectionate. Poti opta pentru o geanta din piele ecologica, pentru una din satin, dantela sau poliester stralucitor.

2. Tine cont de anotimp. Daca este iarna, se poarta gentile din dantela si din catifea, iar in celelalte anotimpuri poti alege o geanta din piele, din material satinat ori lucios.

3. Cumpara o geanta a carei textura si culoare iti completeaza stilul de mireasa. Un plic de ocazie trebuie sa fie in ton cu pantofii miresei, dar si cu celelalte accesorii din tinuta acesteia.

4. Alege un plic de ocazie care sa iti puna in valoare intregul look, dar si personalitatea. Geanta nu trebuie sa fie obligatoriu din colectia unui brand de renume, dar aceasta trebuie sa fie aleasa cu bun gust si purtata ca o diva la un eveniment important ca nunta.

5. Calitatea si pretul produsului cumparat trebuie sa fie in echilibru. Nu da pe o geanta de ocazie mai mult decat face. Atentie la cusaturi, material, design.

6. Alege o geanta care poate fi purtata si dupa nunta. O data cu incheierea nuntii, geanta trebuie sa ramana un accesoriu de baza in garderoba unei femei elegante. Daca participi la evenimente importante ca invitata, este de preferat sa alegi un plic de ocazie care se potriveste atat unei mirese, cat si unei femei rafinate.

7. Urmareste reducerile. Nu cumpara prima geanta care te-a cucerit pe internet. Cu cat te pregatesti de nunta mai din timp, cu atat ai posibilitatea sa iti faci o idee mai clara despre accesoriile de mireasa. Urmareste promotiile de la magazinele de evenimente, Black Friday, reducerile din extrasezon, dar si ofertele de la targurile de nunta.

8. Cumpara mai intai rochia sau rochiile de nunta. Daca ai de gand sa porti la biserica o rochie de mireasa alba, iar la receptie o alta tinuta, atunci alege plicurile de ocazie in functie de rochii, dar si de pantofi.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nuntile revin in forta, dupa o perioada de pandemie care ne-a dat tuturor vietile peste cap! Daca...
Luna de miere este o traditie pe care putine cupluri o ignora. De obicei, acest eveniment dedicat...
Planificarea unei nunti reprezinta o provocare pentru oricine. In general, esti tentat/a sa crezi ca un asemenea...