Cum sa alegi geanta de mireasa perfecta?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cum sa alegi geanta de mireasa perfecta?

Geanta de mireasa este acel accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca in ziua cea mare, dar nici la cununia civila. Modelul posetei de ocazie ales reflecta stilul nuntii tale. Pentru ca un eveniment important de o asemenea anvergura, cum este nunta, necesita o reala atentie din partea miresei, alfa cum sa alegi geanta de mireasa perfecta, tinand cont de cateva aspecte esentiale.

1. Alege geanta de mireasa perfecta dupa forma. La acest capitol, posetele de tip clutch sunt cele mai populare. Designul modern, in forma dreptunghiulara le face perfecte pentru orice ocazie. In plus, acestea sunt si mai incapatoare decat o geanta plic obisnuita.

2. Poti alege geanta de mireasa dupa material. Iti recomandam o geanta care sa formeze un tot unitar cu rochia de mireasa, dar si cu pantofii. Daca rochia sau voalul sunt cu dantela, o geanta plic din acelasi material iti va complimenta look-ul.

3. Culoarea este un detaliu important in alegerea gentii perfecte. Alege culoarea gentii in functie de accesoriile pe care le porti. De exemplu, daca porti pantofi aurii, iar bijuteriile sunt realizate din aur galben, atunci o geanta de ocazie sau un clutch mireasa in aceeasi culoare va fi de efect in ansamblul tinutei.

4. Ai in vedere stilul nuntii. De la clasic la vintage exista o geanta potrivita pentru fiecare stil in parte. In timp ce mireasa glam poate miza pe o geanta cu paiete, mireasa moderna va prefera intotdeauna un clutch.

5. Si nu in ultimul rand, tine cont de sezon. Anotimpul in care este planificata nunta este relevant pentru alegerea accesoriilor de mireasa perfecte, insa geanta de mireasa argintie si aurie se poarta in orice sezon. De asemenea, mai trebuie sa stii ca daca te mariti iarna, cea mai potrivita este geanta din catifea.

Cele cinci criterii dupa care poti alege geanta de mireasa perfecta par la prima vedere niste detalii minore, dar in realitate au o mare importanta cand vine vorba despre stilul vestimentar al miresei.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nuntile revin in forta, dupa o perioada de pandemie care ne-a dat tuturor vietile peste cap! Daca...
Luna de miere este o traditie pe care putine cupluri o ignora. De obicei, acest eveniment dedicat...
Planificarea unei nunti reprezinta o provocare pentru oricine. In general, esti tentat/a sa crezi ca un asemenea...