Idei pentru nunta: marturii cutiute

Articol scris de SelfEvents.ro
Idei pentru nunta: marturii cutiute

Ziua nuntii este un eveniment de neuitat pentru orice cuplu. Pentru ca nunta sa fie o amintire pretioasa si pentru invitati, mirii le pot darui oaspetilor cutii marturii nunta cu diverse tratatii dulci.

Cutiutele marturii nunta sunt printre cele mai populare cadouri pentru invitati pentru ca au un design atractiv, un pret avantajos si sunt usor de pliat. Cutiutele vin intr-o gama atat de variata, incat este dificil sa alegi modelul potrivit, dar foarte multe cupluri adora cutiutele mire si mireasa pentru ca sunt cele mai sugestive.

Alte cutii marturii nunta ce pot fi oferite la restaurant sunt:

- cutiute din carton cu model floral,

- cutiute carton cu model fluture,

- cutiute carton colivie,

- cutiute carton sub forma de poseta.

Indiferent de modelul ales, acestea vor face o reala placere invitatilor, care se vor bucura de un mic desert, sub forma unor bomboane colorate, arahide glazurate sau bomboane fine cu cocos sau ciocolota.

Majoritatea mirilor aleg sa ofera cate o marturie de familie/cuplu, dar marturiile se pot oferi si individual, mai ales daca exista si persoane care vin la nunta neinsotite.

Desi sunt fragile, ambalajele cutiute pot fi pastrate ca amintire, dupa ce bomboanele au fost consumate. Aceste marturii pliate manual se obtin prin tehnica laser cut si se leaga in varf cu un snur.

Cei care adora sa se implice cat mai mult in organizarea propriei nunti, sigur vor prefera astfel de marturii. Astfel de marturii se ofera personalizate cu eticheta. Pentru ca frumoasele cadouri simbolice sa fie sugestive, mirii pot solicita personalizarea lor cu numele proprii si data nuntii.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Daca ai fost ceruta in casatorie si vrei sa faci o surpriza placuta invitatilor care participa la...
Iti doresti sa iti impresionezi invitatii cu marturii de nunta deosebite, dar nu stii ce cadouri sa...