Cum sa ai grija de tine. 5 semne ca esti intr-o relatie cu un psihopat

Cum sa ai grija de tine. 5 semne ca esti intr-o relatie cu un psihopat

Cand inchei o relatie, incepi sa analizezi ce s-a intamplat, cauti adevarata cauza a despartirii. Este greu de inteles la cald cine si de ce este vinovat. Astazi, iti dam un mic ajutor: te invatam sa recunosti oamenii care se comporta dubios in relatiile de iubire.

Specialistii au stabilit ca exista 5 tipare de comportament prin care poti recunoaste un psihopat.

1. Te invinovateste intotdeauna cand apar dificultati in relatie. O astfel de persoana nu e deloc proasta. Intelege bine cum stau lucrurile. Stie ca e vina sa, dar felul de a fi nu-i permite sa-si recunoasca greseala. Si cum sa scape basma curata, daca nu invinovatindu-l pe celalalt?!

2. Minte constant pentru a te face sa te simti rau. Minciuni din orice si pe orice subiect! Se comporta asa, deoarece nu da doi bani pe sentimentele tale!

3. Te invinovateste pentru toate insuccesele sale. Daca viata sa este un cosmar, asa trebuie sa fie si a ta! Iar pentru asta are grija sa aplice un comportament pe masura. Practic, o astfel de persoana are mari probleme psihice. Considera ca toata lumea din jur este vinovata pentru esecurile sale.

4. Iti ataca demnitatea prin toate mijloacele. Contezi pentru o astfel de persoana cat o ceapa degerata. Sta langa tine doar pentru a te folosi. O iubesti si te controleaza pentru a-si satisface micile nevoi. Din pacate, intr-o astfel de relatie nu exista sentimente reciproce.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice relatie trece, la un moment dat, prin momente de cumpana. Acestea sunt provocate, la inceput, de...
Orice femeie vrea sa aiba o relatie fericita. De aceea, de foarte multe ori, femeia preia rolul...
Relatiile de cuplu implica intotdeauna doua persoane, asadar daca intampinati anumite probleme, trebuie sa stiti ca nu...