Cum sa gasesti BARBATUL IDEAL. Tine cont de aceste sfaturi

Cum sa gasesti BARBATUL IDEAL. Tine cont de aceste sfaturi

Esti in cautarea barbatului care sa iti aduca fericirea? Ai temeri legate de viitorul relatiei tale? Nu dispera. Exista anumite criterii de selectie de care ai putea tine cont. Unul dintre ele: zodia.

Trei zodii se disting de celelalte atunci cand vine vorba de iubire neconditionata, de dragoste fara margini, de implicare totala in relatie.

1. Pesti. Nativul Pesti se sacrifica pentru iubirea sa. E un tip deschis, romantic, caruia ii place sa primeasca, la randu-i, iubire si rasfat. O femeie care are alaturi un barbat Pesti se va bucura de un partener de incredere, care-i va oferi sprijin neconditionat(atat moral cat si material). De asemenea, va beneficia de loialitatea lui, atata vreme cat relatia functioneaza. Daca il neglijezi, barbatul din aceasta zodie poate calca pe bec, deoarece e dependent de iubire, de atentie. Si dupa ce va incerca totul pentru a salva relatia, va fugi spre alte zari, cautand dragoste!

2. Berbec. Traditionalist din fire, berbecul apreciaza familia, fiind un om de casa. Nu se indragosteste usor, dar cand o face, se implica total. Pasional, sexy si plin de carisma, acest nativ uita de egoismul care-l reprezinta in mod obisnuit atunci cand iubeste.

3. Balanta. Romantismul il caracterizeaza pe acest nativ. Iubeste cu pasiune si e dispus sa faca orice pentru femeia iubita. Desi e obisnuit sa lucreze in echipa, va incerca sa tina casa in spate de unul singur. Asta doar pentru a-si scuti jumatatea de un efort major. In plus, e un creator de planuri, calitate pe care orice femeie o apreciaza!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ce stim despre barbati? Sunt simpli, grijulii, chipesi, fara sa se ingrijeasca neaparat excesiv, microbisti, in mare...
Telina este un aliment foarte sanatos, indiferent in ce stare este consumata, atat pentru barbati, cat si...
Era tehnologiei moderne are avantajele si dezavantajele sale. Azi comunicam mai mult online, ceea ce inseamna ca...