Cum sa iti impresionezi jumatatea de Ziua Indragostitilor. Transmite-i cel mai frumos mesaj!

Cum sa iti impresionezi jumatatea de Ziua Indragostitilor. Transmite-i cel mai frumos mesaj!

Iubirea trebuie impartasita in fiecare zi, in fiecare moment al existentei noastre. Daca, din pacate, ai neglijat persoana iubita din cauza grijilor cotidiene sau a programului mult prea incarcat, Ziua Indragostitilor este prilejul perfect pentru a-i aminti cat de mult conteaza pentru tine. Nu te gandi, insa, doar la cadou! E important, in primul rand, sa nu uiti gandurile frumoase, cuvintele care vin din suflet pentru cel/a pe care il/o iubesti.

Iti recomandam sa fii original atunci cand faci o declaratie de dragoste. Daca, totusi, simti ca nu esti chiar inspirat/a, iti oferim o lista de mesaje din care sa-l alegi pe cel care i se potriveste persoanei iubite:

- Te iubesc in fiecare zi la fel. Daca am uitat, chiar si pentru un moment, sa iti arat iubirea, inseamna ca am uitat sa fiu eu... Cu dragoste, al tau/a...

- Tu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea! Fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, o tristete incotrolabila. Acum ca te-am gasit, acel sentiment a disparut, de parca nici n-ar fi existat vreodata.

- Sa-ti spun ca te iubesc dureaza o clipa! Sa iti arat, am nevoie de-o viata!

- De cand te-am vazut, am stiut ca tu esti iubirea mea! Am simtit ca vom fi suflete pereche! Al /a tau/a pentru eternitate, ...!

- Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute, ca un minut are 60 secunde...Nimeni nu mi-a spus, insa, ca o secunda fara tine inseamna o eternitate .

- Tu esti focul ce-mi aprinde inima, esti scanteia care ma face sa ard de dor. In bratele tale ma mistuie dorinta… Ma ridic asemeni pasarii Phoenix, din cenusa viselor mele implinite si nu-mi doresc decat apropierea noptii, ca sa ma aprind din nou in imbratisarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

- Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua indragostitilor cu tine.

- Esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc sa fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Ma simt un rasfatat al vietii pentru ca tu m-ai ales pe mine sa te insotesc prin viata…

- Sunt 6 miliarde de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999..de oameni nu te pot inlocui!

- A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca.

- Langa tine, ma pierd... Fara tine, ma regasesc si imi doresc sa ma pierd din nou...

- Te iubesc pentru ca ma faci fericit/a, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc pentru ca existi.

- Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

- Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

- De fiecare data cand iubim, e ca si prima oara cand am iubit...

- Uneori am nevoie de dragoste, uneori am nevoie de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, uneori de caldura... dar intotdeauna am nevoie de tine!!!

- Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te, la randul tau, inconjurat de iubire...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ziua indragostitilor este una speciala pentru multe cupluri de pe intreg mapamondul. Daca vrei sa faci o...
Ziua Indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, pe 14 februarie. Este momentul in care indragostiti din lumea...
Ziua Indragostitilor te-a prins singura? Nu dispera si alunga depresia! Te poti bucura de aceasta zi speciala...