Dragoste. 5 semne ca partenerul de viata nu te mai iubeste

Dragoste. 5 semne ca partenerul de viata nu te mai iubeste

O relatie sanatoasa inseama respect reciproc si iubirea sincera. In timp, relatia se stabilizeaza, iar respectul atinge cote inalte. Din pacate, iubirea pasionala poate disparea. Vorbim despre cunoscuta plafonare in cuplu. Oricat ai incerca sa o eviti, ea se va instala la un moment dat. Din fericire, daca iubirea si respectul au existat de la bun inceput, ambii parteneri vor gasi solutii de a depasi impasul.

Exista si multe situatii in care iubirea se pierde pe drum; ori nu a fost prea puternica, ori a fost afectata in mod decisiv de intamplarile din interiorul si/sau din jurul cuplului. Daca femeile pot disimula mai usor disparitia acestui nobil sentiment, barbatii ofera, in general, semne clare.

Iata cum iti poti da seama ca partenerul tau de viata nu te mai iubeste:

1. E apatic, dezinteresat si nu mai simte nevoia sa iti auda vocea. Va intalniti seara, dupa o zi de munca, iar el nu are chef de vorba? Daca se intampla rar, poate fi vorba de oboseala cronica. Daca se repeta, e clar ca nu ii mai pasa de tine si de relatie.

2. Micile dovezi de iubire au disparut. Nu te mai saruta cand se da jos din pat dimineata? Nu te mai ia in brate inainte de a adormi? Doarme cu spatele tot timpul? Nu ti-a mai propus de nu-stiu-cand sa faceti un dus impreuna? Iti aduce flori doar de ziua ta. Ar fi cazul sa iti faci griji. Partenerul tau nu te mai iubeste.

3. Cauta tot timpul anturaje. Daca vrea tot timpul sa iasa cu prietenii, ai o problema. Se simte plictisit de tine si in consecinta te evita.

4. Face sex din complezenta sau deloc. Barbatul care nu mai iubeste va cauta motive sa rareasca partidele de amor. Se gandeste sau nu la alta femeie? E prea putin important. Capital pentru relatia voastra e faptul ca s-a plictisit de tine. Daca erati obisnuiti sa va priviti in timpul actului, iar mai nou el cauta intunericul. Daca refuza sa te mai priveasca in ochi, in acele momente intense, e clar ca si-a pierdut interesul. 

5. Pare mereu trist, preocupat de altceva. Un barbat indragostit are mereu scanteia in ochi langa partenera sa. Daca nu mai vrea sa te impresioneze cu nimic, daca nu se mai ingrijeste, daca sta infipt cu capul intr-un calculator si nu mai aveti discutii comune...din pacate, relatia a fost prea mult pentru el...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rata divorturilor a crescut semnificativ la nivel global, incepand cu 1970. Acest fenomen destul de galopant i-a...
Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate...