Barbatul tau te ignora? Iata care ar putea fi motivele

Barbatul tau te ignora? Iata care ar putea fi motivele

Relatia ta nu mai functioneaza? Simti ca barbatul de langa tine e tot mai distant, te ignora din ce in ce mai des? Nimic nu e intamplator. Partenerul tau de viata nu trece, cu siguranta, printr-o perioada prea buna. Si in mod evident are unul sau mai mult motive pentru care se comporta astfel.

Iata de ce poate un barbat ajunge sa isi ignore jumatatea. Nu iti ramane decat sa lecturezi, sa identifici sursa comportamentului, iar, la final, sa cauti solutia potrivita.

1. E dependent de munca. Daca partenerul tau petrece prea mult timp muncind, e oarecum firesc sa nu primesti atentia cuvenita. Partea buna? Nu o face cu un scop ascuns si nu vrea sa te raneasca! Partea proasta? Daca nu reusesti sa cauti parghiile optime pentru a-l determina sa petreaca mai mult timp cu tine, relatia voastra ar putea intra in colaps. Spune-i, pe un ton calm, ce te deranjeaza si ce consideri ca nu functioneaza. Daca te iubeste, va cauta solutii.

2. Interesul nu mai e la fel de mare. Din pacate, oamenii isi pierd interesul si in relatiil de iubire. Se intampla mai ales atunci cand sistemele de valori nu se intersecteaza. Daca gusturile nu sunt. in nicio zona. comune, e foarte posibil ca in viata lui sa apara lucruri, activitati sau persoane mult mai interesante decat tine. Incearca sa ii arati ca iti pasa de el, ca impartasesti macar una dintre pasiunile sale. Aminteste-ti ce anume v-a legat? A fost doar o pasiune de moment sau ati avut interese comune? Daca nici dupa ce ii arati aceasta deschidere nu se da pe brazda, e cazul sa rupi relatia.

3. Cauta despartirea. Nu mai gaseste nimic bun in relatia cu tine, insa nu gaseste curajul de a-ti comunica. Multi barbati prefera acest comportament. Ignora pana cand partenerea spune pas!

4. E prins intre doua relatii. Din pacate, orice femeie se poate indragosti de un barbat indecis, incapabil sa aleaga. Poate esti iubita numarul doi sau, mai rau, poate e deja casatorit, iar acum nu stie cum sa scape din cursa care l-a cam obosit. O discutie deschisa e singura solutie de a scapa, intr-un fel sau altul, de chinul din aceasta relatie.

5. Se teme ca nu va primi cat ofera. Nu, nu ne referim la aspectul material, ci la cel afectiv! Poate nu crezi, dar barbatii se tem frecvent ca iubesc prea mult si nu vor primi aceeasi iubire la schimb. Rolul tau e sa-i arati ca nu are de ce sa se teama.

6. Se simte sufocat. Daca il suni din ora in ora si ii lasi zeci de mesaje, in timp ce munceste, nu te mira ca nu raspunde. Aici, nu e vorba despre ignorare, ci doar despre posesivitatea ta, dorinta exacerbata de control. Stapaneste-te si lasa-i putin spatiu! Nu uita ca, desi multi barbati prefera sa fie dominati in relatie, posesivitatea va distruge relatia, mai devreme sau mai tarziu.

7. E dominat de egoism. Fie ca te-a placut candva, fie ca nu, putin mai conteaza. E clar ca face parte din categoria celor care se distreaza, iar cand se plictisesc nu se mai uita inapoi. Daca si-a pierdut interesul si te ignora, fa pasul catre despartire chiar daca pare dificil.

8. E singuratic. Multi barbati au nevoie de momente mai lungi de singuratate, chiar si cand se avanta intr-o relatie. Nu il strange cu usa, nu ii reprosa ca te ignora! Nu face asta, ci doar cauta sa se refugieze pentru o scurta perioada. Daca in restul timpului e atent si iubitor cu tine, de ce sa fortezi nota si sa risti sa distrugi totul?!

Citeste si: Cum sa gasesti BARBATUL IDEAL. Tine cont de aceste sfaturi

 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...
Ai probleme in relatie? Ai vrea sa stii ce trebuie schimbat pentru ca in cuplul tau sa...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...