Teste de personalitate. Ce spune ultima cifra a anului de nastere despre tine

Teste de personalitate. Ce spune ultima cifra a anului de nastere despre tine

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai nevoie de experienta, multa atentie la propriile actiuni si la feedback-ul pe care il primesti din partea celor cate te inconjoara. Ajutator, poti apela la numerologie si la testele pe care aceasta le ofera.

Numerologia ofera multe informatii despre personalitatea umana. Spre exemplu, putem afla ce fel de oameni suntem doar analizand ultima cifra din anul de nastere. Mai exact , este vorba de asocierea numerelor cu elementele de baza: foc, pamant, aer, apa si lemn.

Daca ultima cifra a anului de nastere este:

0 sau 1 - elementul metal;

2 sau 3 - elementul apa;

4 sau 5 - elementul lemn;

6 sau 7 - elementul foc;

8 sau 9 - elementul pamant.

Interpretare:

1. METAL. Daca te reprezinta acest element, inseamna ca esti o persoana hotarata, dar si flexibila. Te bazezi pe propriile abilitati si nu te lasi pana nu reusesti. Pentru ceilalti, un om ca tine inseamna sustinere.

2. APA aduce adaptarea la aproape orice situatie. Intuitia ta da gres arareori, iar capacitatea ta de intelegere esste superioara. Astfel, te faci placut in ochii celorlalti, pe care-i faci sa se simta speciali. Ai fi ca o manusa in doemniul afacerilor!

Citeste si: Cum sa iti definesti PERSONALITATEA. Te ajuta ZIUA in care te-ai NASCUT

3. LEMN. Acest element presupune socializare, dezvoltare, activism. Esti, cu siguranta, un protector al famieliei. Casatoria e foarte importanta pentru o persoana ca tine.
Crestere, activism si socializare sunt cele trei cuvinte care te definesc. Te consideri protectorul familiei, iar casatoria este unul dintre idealurile tale in viata.

4. FOC. Ce ar putea aduce acest element, daca nu pasiune, afectivitate si aventura?! Asea sunt principalelel tale calitati! Persoanele din jurul tau se simt atrase de tine din prima clipa si vor sa petreaca foarte mult timp in preajma ta. Acorda o atentie sporita nivelului de stres. Acesta e periculos pentru sanatatea uni om atat de activ cum esti tu!

5. PAMANT. Acest element inseamna siguranta, stabilitate si incredere in propriile idei, fapte. Esti o persoana serioasa, care primesti mereu aprecieri la locul de munca. Loialitatea ta ii face pe cei din jur sa te cosidere un lider pentru care ar face aproape orice.

Afla ce tip de personalitate ai! Fa aceste teste distractive FOTO

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe dintre obiceiurile zilnice dezvaluie suficiente lucruri despre personalitatea unei femei. Chiar si un banal pieptene! Priveste...
Modul in care percem o imagine, la prima vedere, poate spune foarte multe despre gandirea noastra. Iar...
Corpul uman poate dezvalui multe despre personalitatea si despre caracterul unui om. Chiar si felul in care...