Personalitate

Lista articolelor despre personalitate pe AflaCum.ro

Articole despre personalitate

Citeste cele mai noi articole despre personalitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre personalitate, pe AflaCum.ro!

Personalitatea se poate schimba de mai multe ori in timpul vietii. Oamenii pot deprinde anumite comportamente negative, fara sa-si dea seama, sub influenta anturajului sau a altor factori.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a va schimba in bine personalitatea:

Identificarea trasaturilor

Poti avea cele mai bune referinte, cele mai impresionante experiente si cel mai bun set de aptitudini, dar nu treci de interviul pentru job.

De ce? Aminteste-ti ca referintele, experientele si aptitudinile nu sunt singurele calificative. Si personalitatea e foarte relevanta. Daca intervievatorul constata ca personalitatea ta nu se potriveste postului, chiar daca in realitate se potriveste, atunci nu vei primi postul. Asadar, cum iti vei pune personalitatea in cea mai buna lumina, fara a fi agresiv sau fara sa te dai in spectacol?

Iata cateva sfaturi.

Cu totii vrem sa ne simtim iubiti, mai ales copiii. In calitate de parinte, frate/sora mai mare, bona, matusa, unchi, etc. s-ar putea sa simtiti nevoia sa-i aratati unui copil cat de mult il iubiti si este extrem de important in dezvoltarea unui copil sa faceti aceasta.

Iata cateva sfaturi utile despre cum va puteti face copiii sa se simta iubiti:

Spuneti-le ca ii iubiti. Acest lucru poate parea evident si redundant, insa daca ii repetati unui copil ca il iubiti, el va constientiza acest fapt si nu il va uita niciodata. Amintiti-i acest lucru atunci cand face un lucru bun sau unul rau, cand face ceva interesant, adorabil, comic sau pur si simplu cand nu face nimic deosebit. Niciodata nu e un moment nepotrivit sa ii spuneti copilului dumneavoastra ca il iubiti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.