Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru GEMENI

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru GEMENI

O persoana aflata in zodia Gemeni este nascuta in perioada 22 Mai – 21 Iunie. Se spune despre acesti nativi ca sunt foarte inteligenti, au o mare putere de concentrare si invata repede lucruri noi. Sunt foarte buni si la capitolul comunicare, fiind capabili sa isi exprime cu acuratete ideile.

Pentru ca se afla printre istetii zodiacului, Gemenii nu sunt usor de satisfacut la capitolul cadouri. Nu pentru ca ar aprecia darurile scumpe, pompoase, ci pentru ca au un foarte ridicat simt al bunului gust. Cele mai potrivite cadouri sunt cele care le stimuleaza imaginatia.

Cadouri pentru femeia Gemeni:

- deoarece este o tipa curioasa si cu mintea agera, se va bucura de cadourile cu aer intelectual, precum cartile preferate, revistele de stiinta sau cartile de astronomie.

- gemenii patroneaza bratele si umerii, asa ca orice tip de accesoriu pentru aceste zone ale corpului e binevenit.

- fiind semn de aer, va adora sa ia lectii de zbor si chiar sa se plimbe cu balonul cu aer cald.

- bine informata in aproape orice domeniu, va aprecia gadget-urile de ultima generatie. Cumpara-i un telefon nou si va fi incantata.

- e o fire copilaroasa, asa ca in locul unui buchet mare de flori, cumpara-i jucarii speciale. O vei dezamagi cu clasicele plusuri! In schimb, un robotel simpatic ce ii aduce telecomanda sau o jucarie sexuala vor fi cu siguranta pe placul sau.

- alte idei pentru caoduri: abonament la  biblioteca, o agenda, un lantisor, o bratara, un ceas, software pentru computer.

Cadouri pentru barbatul Gemeni:

- ca si in cazul femeii din aceasta zodie, barbatul prefera cadourile istete, ce ii stimuleaza imaginatia: carti, abonamente la revistele din domeniul preferat, un abonament la biblioteca, un DVD cu documentarul preferat.

- lectiile de zbor si zborul cu balonul cald sunt la fel de potrivite ca si pentru femeia Gemeni.

- aparatura electronica de ultima generatie il fascineaza. E mort dupa comunicare, asa ca e imposibil sa nu iti transmita cam ce ar dori sa aiba din aceasta zona. In functie de buget, i-ai putea cumpara un telefon, un aparat foto, un laptop etc.

- alte idei pentru cadouri: inele, camasi, pulover, jacheta, un stilou elegant, un ceas.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....
Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o...
O persoana aflata in zodia Rac este nascuta in perioada 22 iunie – 21 iulie. Se spune...