Afla cum se prepara salata Tabouleh

Afla cum se prepara salata Tabouleh

Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu.

Ingredientele principale sunt patrunjelul si bulgurul (o varietate de grau fiert si uscat), pe care il puteti gasi in magazinele cu produse Bio sau in supermarketuri.

Aceasta salata se potriveste de minune cu hummus, pe sandwichuri cu lipie sau ca si garnitura pentru carne si se prepara dupa cum urmeaza:  

Ingrediente

- 1/4 cana de grau bulgur
- 4 cani de patrunjel (3-4 legaturi), maruntit
- 1/2 cana de menta maruntita
- 6 cepe verzi, feliate fin
- 1 cana de suc de lamaie
- 1/2 cana de ulei de masline extravirgin, de cea mai buna calitate
- Usturoi zdrobit (dupa preferinta)
- 4 rosii tari si coapte, taiate in cubulete
- 1 lingurita de sare (optional)
- 1 lingurita de piper negru macinat

Mod de preparare:

1

Spalati patrunjelul sub jet de apa rece, pentru a indeparta impuritatile. Faceti acelasi lucru cu bulgurul. Zvantati patrunjelul, pentru a indeparta excesul de apa.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament...
Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Rasolul...
Recomandata in majoritatea dietelor de slabire, exista situatii in care salata devine periculoasa pentru corpul tau. Chiar...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare