Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta este o minunata supa crema de rosii, plina de savoare, care este suficienta pentru patru persoane.
Aceasta este o minunata supa crema de rosii, plina de savoare, care este suficienta pentru patru persoane.
Ingrediente
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei de masline
- 395g de rosii cuburi conservate
- ½ lingura zahar extrafin
- 200 ml supa de legume
- 1 frunza de dafin
- 1 lingura branza Mascarpone
- 1 mana de frunze proaspete de busuioc
- sare si piper
- 2 linguri de smantana.
Mod de preparare:
Decojiti si maruntiti ceapa.
Caliti ceapa intr-o cratita, in ulei de masline, pana se inmoaie.
Adaugati cuburile de rosii, zaharul si supa.
Adaugati frunza de dafin si lasati totul sa fiarba timp de 15 minute.
Luati cratita de pe foc si adaugati branza Mascarpone si frunzele de busuioc.
Turnati supa intr-un blender si amestecati pana devine catifelata.
Gustati supa si asezonati-o cu sare si piper.
Puneti supa in boluri si serviti-o cu un strop de smantana.
Atentie!
- Aveti grija cand utilizati plita.
- Asigurati-va ca ati pus capacul cand mixati supa in blender.
- Folositi cu atentie cutitul, atunci cand taiati ceapa.
- Aveti grija sa nu va frigeti atunci cand gustati supa prea ierbinte.
Ustensile necesare:
- 1 cratita
- 1 tocator
- 1 cutit
- 1 blender
- boluri pentru supa
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.