Cum afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon

Cum afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon

Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un numar de telefon in memorie, apoi suni, ori de cate ori doresti. Asta daca nu cumva persoana pe care vrei sa o apelezi ti-a blocat numarul de telefon! In aceasta situatie, nu il mai poti apela pe respectivul/a!

Android. Cum afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon:

Daca ai un Android, nu e asa de simplu sa afli daca cineva ti-a blocat numarul. Nu exista nu mesaj de confirmare cu livrat in cazul mesajelor text. Tot ce iti ramane de facut este sa suni persoana respectiva. Daca te-a blocat, apelul va fi redirectionat catre mesageria vocala.

iPhone. Cum afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon:

Daca detii un iPhone, e mai simplu sa afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon. La trimiterea mesajului text ar trebui sa primesti un mesaj de confirmare ca mesajul a fost trimis(Livrat). In caz contrar, persoana contactata te-a blocat! Bineinteles, metoda si mai directa este apelarea numarului respectiv. Daca intra automat mesageria vocala ori daca auzi un mesaj ciudat, precum temporar in afara serviciului saupersoana nu accepta apeluri”, atunci numarul tau a fost blocat,

Concluzie. Nu poti stii cu exactitate daca numarul tau de telefon a fost blocat , intrucat nu poti primi o notificare. Daca s-ar intampla asta, s-ar incalca dreptul la confidentialitate al celuilalt utilizator. Metodele de mai sus , insa, te vor ajuta sa te prinzi daca persoana apelata ti-a blocat numarul de telefon!

Citeste si: Android. Cum sa maresti volumul in casti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...