Condimente si ierburi aromatice care combat cancerul

Condimente si ierburi aromatice care combat cancerul

De-a lungul timpului, oamenii de stiinta au constatat ca exista anumite condimente si ierburi aromatice care combat cancerul.

Iata cateva dintre acestea:

Ghimbirul a fost folosit, inca din cele mai vechi timpul, ca leac babesc pentru tratarea racelii si a constipatiei. Acesta poate fi consumat proaspat, sub forma de pudra sau glasat. Desi gustul ghimbirului difera in functie de starea in care este folosit,  acest ingredient este prezent in multe retete. Mai mult, consumul de produse pe baza de ghimbir poate inlatura senzatia de greata cauzata de medicamentele folosite in tratarea cancerului.  

Rozmarinul este o iarba aromatica mediteraneana, cu frunze in forma de ace, ce constituie o importanta sursa de antioxidanti. Datorita originii sale, acest ingredient este folosit adesea in bucataria mediteraneana, mai ales in cea italiana,pentru aromatizarea supelor, a sosurilor de rosii, a paini si carnii de pui, vita sau miel. Rozmarinul ajuta la detoxifierea organismului si este benefic in problemele legate de schimbarea gustului, indigestie, flatulatie sau alte afectiuni ale sistemului digestiv, daca este consumat de trei ori pe zi, sub forma de ceai.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ghimbirul este un condiment folosit in toate partile lumii, fiind un extraordinar remediu naturist si avand o...
Preparatele italiene clasice, cum ar fi pizza, bruschette, paste, orez, supe sau tocane sunt de obicei aromatizate...
Abdomenul umflat este doar una dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit. Iata...