Cum sa distrugi cristalele de acid uric din organism

Cum sa distrugi cristalele de acid uric din organism

Cristalele de acid uric apar atunci cand purinele(substante naturale gasite in toate celulele corpului) sunt in exces. Aceste mici cristale dureroase se acumuleaza in articulatii, afectand tesuturile si putand sa dea nastere gutei.

Cum sa spargi cristalele de acid uric. Metode naturale:

1 Bea cat mai multa apa si consuma alimente bogate in apa(castraveti, de exemplu).

2. Consuma apa cu lamaie. Bea zilnic un pahar de apa fierbinte amestecata cu lamaie. Poti preveni atacul de guta.

3. Consuma germeni de lucerna. Nivelul acidului uric va scadea negresit. Poti consuma germenii de lucerna in salate sau in mancare.

4. Tinctura de radacina de brusture. Radacina de brusture se foloseste din vechi timpuri, deoarece reduce infalamatia si detoxifica organismul. Pentru tratament, se vor administra 20 picaturi de tinctura de brusture, dizolvate intr-un pahar cu apa.

5. Consuma visine. Aceste fructe reprezinta o adevarata sursa antioxidanta si antiinflamatorie. Pentru a scadea nivelul acidului uric se recomanda, astfel, consumul de visine.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Acidul uric este un compus heterociclic de carbon, azot, oxigen si hidrogen cu formula C₅H₄N₄O₃. Acidul uric...
Fasturtec este un medicament care contine substanta activa rasburicaza. Este disponibil sub forma de pulbere si solvent...
Indicatii terapeutice: Guta. Tratamentul concentratiilor plasmatice mari de acid uric de etiologie necunoscuta. - Profilaxia si tratamentul...