Alege un copac din imagine. Vei afla la ce sa te astepti de la Noul An

Alege un copac din imagine. Vei afla la ce sa te astepti de la Noul An

Foarte multi oameni iubesc testele psihologice. Unii fac astfel de teste pentru a verifica ceva, altii vor sa inteleaga anumite lucruri, iar altii o fac doar pentru a se distra. Astazi, iti prezentam un test foarte interesant. E vorba de testul copacului, realizat pe baza psihologiei culorilor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi copacul preferat din fotografia de mai jos!

Esti pregatit? Alegerea ta ar putea dezvalui o noutate pentru tine. In plus, rezultatul va reflecta dorintele tale ascunse pentru Noul An. Priveste imaginea cu atentie! Alege copacul potrivit pentru gradina ta. Nu te grabi. Alege linistit.

Gata? Hai sa vedem care sunt rezultatele si unde te incadrezi!

1. Stejar. Cel mai probabil, esti unul dintre acei oameni care cred, intotdeauna, ca paharul este pe jumatate plin. Pentru tine, viata este o aventura uriasa, plina de neprevazut. In Noul An, apar evenimente importante si placute, deoarece esti deschis catre noi provocari, fiind pregatit pentru schimbare. Nu ai de ce sa te simti constrans sau limitat de circumstante. Esti plin de pasiune si nu ai cum sa nu atingi noi culmi.

2. Larice(zada). Libertatea, independenta sunt conceptele care te definesc. Nu ai limite si reusesti mereu sa-ti atingi obiectivele. Abilitatile tale artistice vor avea ca rezultat, cel mai probabil, o crestere a veniturilor in anul ce urmeaza. Nu esti obligat sa obtii succesul la actualul loc de munca: tot ce trebuie sa faci este sa ramai fidel principiilor personale.

Citeste si: Test de inteligenta. 8 ghicitori greu de rezolvat. Incearca-le!

3. Artar. Poate ca esti o persoana sensibila. Petreci mult timp gandindu-te la sine si la originea lumii. In Noul An, va aparea o persoana importanta in viata ta. Veti construi o relatie de iubire speciala. Chiar daca esti autosuficient/a si rareori te plictiseste ceva, viata ta va deveni mai palpitanta.

4. Anin. Probabil, esti o persoana echilibrata, cu un dezvoltat simt practic. De asemenea, esti o persoana de incredere pentru cei din jur. Te defineste forta interioara, dar si o sensibilitate ascunsa. Nu iti place deloc cand ceilalti iti descopera latura sensibila. Din aceasta cauza, e posibil sa ai dificultati in a construi o relatie cu sexul opus. Anul Nou vine, totusi, cu vesti bune. Vei intalni o persoana care iti va aprecia bunatatea si nu va incerca sa profite de ea.

5. Mirt. Cel mai probabil, esti o persoana sigura pe propriile actiuni. Totul e sub control in viata ta. Nu esti genul care sa creada in noroc. Te bazezi doar pe propriile forte. Nu vei amana niciodata nimic , iar multumirea de sine va exista mereu cand vei finaliza ceva important.. Oamenii din jur simt ca esti puternic si te plac enorm. Datorita perseverentei si nivelului ridicat de responsabilitate, in anul ce vine vei fi promovat; un rezultat firesc, dupa toate eforturile pe care le depui.

6. Prun. Cel mai probabil, esti o persoana rezonabila, pasnica. Iti place sa petreci timpul cu prietenii, dar ai momente cand vrei sa fii singur.Uneori, ai nevoie de ceva timp pentru a reflecta la sensul vietii. Chiar si cu aceasta nevoie de spatiu, in Noul An va sosi un eveniment foarte important: vei intalni o persoana in fata careia iti vei deschide sufletul. Nu va fi o greseala!

7. Tei. Esti, probabil, o persoana analitica, ce debordeaza de incredere. Oamenii se pot baza pe tine. Sensibilitatea te ajuta sa intelegi mereu ce e important, ce conteaza cu adevarat. La anul, vei cunoaste pe cineva care are principii asemanatoare cu ale tale. Pentru persoana respectiva, cultura va juca un rol foarte important.

8. Castan. Probabil, alti oameni te considera un visator, un romantic incurabil. Nu te omori cu lucrurile rationale. Trairile, sentimentele iti arata calea. Cand vei inceta sa mai stai in preajma persoanelor prea analitice(care te critica pentru sentimentele tale, pentru felul tau de a fi), vei gasi persoana cu adevarat speciala. Aceasta are, de asemenea, visuri si nu va incerca sa iti limiteze exprimarea emotionala.

9. Salcie. Esti un extrovertit, asa-i? Iti place sa iti asumati riscuri si sa fii responsabil/a. Te-ai saturat de rutina si astepti sansa unui rol important in viata. Datorita faptului ca esti o persoana atat de activa, acel rol va veni cat de curand. Faima e aproape!

Ce inseamna alegerea ta:

Arborele pe care l-ai ales dezvaluie ce fel de persoana esti si ce fel de schimbari crezi ca sunt necesare in viata ta. De asemenea, alegerea ar putea descrie partea ascunsa a personalitatii tale, cea despre care ceilalti din jur stiu, dar tu nu.

Citeste si: Esti un geniu? Rezolva testul acesta in 10 secunde!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocmai ai taiat un copac batran din curte? Daca da, va trebui sa te ocupi si de...
Atunci cand dorim sa replantam un copac este foarte important sa stim in ce anotimp putem face...
Locuiesti la casa? Atunci, cel mai probabil, detii o gradina superba in care diversitatea de culori bucura...