Vrei sau nu un tatuaj? Te lamurim cu aceste sfaturi

Vrei sau nu un tatuaj? Te lamurim cu aceste sfaturi

Te gandesti sa iti faci un prim tatuaj, dar nu esti sigur/a ca e decizia cea buna? Daca dasa stau lucrurile, ar fi bine sa nu actionezi pripit. Un tatuaj neinspirat poate crea multe regrete in viitorul mai mult sau mai putin indepartat. Asadar, inainte de a lua o hotarare, te invitam sa citesti lista de sfaturi de mai jos. S-ar putea sa te lamuresti!

Vrei sau nu un tatuaj? Te lamurim cu aceste sfaturi:

1. Gandeste profund inainte de a lua decizia. Nu te grabi sa iei o decizie! In niciun caz nu lasa impulsul sa te domine! Trebuie sa stii 3 din 4 persoane, care adopta abordarea spontana, tind sa regrete respectivele tatuaje! Simplificam si spunem ca un tatuaj nu se face dupa o hotarare de moment!

2. Evita sa te tatuezi la o varsta frageda. Cei mai multi oameni regreta faptul ca s-au tatuat cand inca erau prea tineri. Varsta, impreuna cu starea motionala, ar trebui luate in considerare inainte de a te tatua. 35% dintre persoanele care regreta ca si-au facut tatuaje considera ca au actionat impulsiv. 29% dintre ei declara ca le-au facut pentru ca, la acea vreme, tatuajul avea o semnificatie aparte, iar 18% s-au tatuat pentru ca era cool. Nici vedetele nu sunt ocolite de astfel de patanii. Intr-un interviu acordat in 2012, Demi Lovato recunoastea ca regreta 12 dintre tatuajele realizatea varsta de 20 ani. Cantareata a mai marturisit ca a actionat sub impuls. Asa de deranjante au devenit unele tatuaje, incat Lovato a mai declarat ca le va elimina in viitorul apropiat.

3. Evita tatuajele cu nume sau chipuri. De asemenea, multi oameni se tatueaza sub impuls cu numele sau chipurile unor persoane importante la acel moment! Te sfatuim sa nu tatuezi numele/chipul iubitului/ei. S-ar putea sa nu fie alesul/aleasa si atunci vei regreta acel tatuaj! Nu lasa, asadar, emotiile sa te controleze atunci cand vine vorba despre un tautaj!

4. Asigura-te ca tatuajul dorit este corect. Cele mai regretate tatuaje sunt cele prost realizate!40% dintre oameni spun ca isi regreta tatuajele pentru ca nu le place felul in care arata. Alege, asadar, o proiectie corecta si evident un artist tatuator care se pricepe la ceea ce face!

5. Fa cercetari si planifica tatuajul. Unele persoane se tatueaza la presiunea prietenilor, sub impactul unei spontaneitati nedorite. Asa se aleg cu tatuaje pe care le pot regreta. E sanatos sa iti faci un tatuaj dorit de tine nu de altii. Inainte de toate, fa cercetari in aceata zona! Alege intotdeauna un salon in care lucreaza doar profesionisti dupa de siguranta si igiena.

6. Alege dimensiunea potrivita. Poate parea usor paradoxal, dar cei mai multi dintre oamenii care regreta ca s-au tatuat sunt cei cu tatuaje de mici dimensiuni! Aproximativ 63% dintre persoanele care nu isi mai suporta picturile de pe piele au modele mai mici de tatuaje! Acest fenomen usor atipic poate fi, insa, explicat: tatuajele mai mari necesita mai mult timp de gandire si astfel asumarea este la un nivel ridicat! Concluzionam si iti amintim ca orice decizie ai lua, fie ca alegi un tatuaj mic sau unul de mari dimensiuni, trebuie sa ai siguranta ca acel model nu te va deranja vreodata! Cum scriam si mai sus, chiar si vedetele iau decizii eronate, uneori. De exemplu, Britney Spears a declarat sec ca: Nici macar nu-mi place cerneala. Facea referire la un mic tatuaj de pe bratul sau.

Citeste si: Ai un tatuaj nou? Iata ce NU trebuie sa faci in perioada imediat urmatoare

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tatuajele cu cerneala alba sun in tendinta. Totusi, nu e de jucat cu asa ceva! Aceasta forma...
Un tatuaj nou necesita atentie si ingrijire speciala. De asemenea, exista anumite actiuni pe care nu trebuie...
Tatuajele sunt din ce in ce mai populare. Statisticile ultimilor ani arata ca 43% dintre oameni isi...