Cotlete porc, cotlete

Lista articolelor despre cotlete porc si cotlete pe AflaCum.ro

Articole despre cotlete porc si cotlete

Citeste cele mai noi articole despre cotlete porc si cotlete publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cotlete porc si cotlete, pe AflaCum.ro!

Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos.

Daca iti place sa combini aromele din bucatarie, iata cum poti obtine 6 portii de friptura de porc picante.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de untura,
- o ceapa,
- ½ linguri de faina,
- o ceasca de vin alb,
- 2 cesti zeama de carne,
- o lingurita de mustar,
- 2 castraveti murati in otet,
- sare, piper.

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.

Totusi nu incercati prea des cotletele prajite mai ales daca aveti valorile colesterolului marite.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

Orice gospodina stie sa prepare cotlete de porc. Nu stim, insa, cate se pricep sa le prepare in combinatie cu...pere. Nu, nu glumim! Aceasta reteta exista si daca te hotarasti sa o pregatesti iti garantam un gust minunat si special. Pe scurt, ai in fata o delicatesa!

Ingrediente:

- 1,5 kg de cotlete de porc fara os, feliate la 1,5 cm grosime;

Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel este mai tare si mai greu de portionat in propria bucatarie.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge gratarul.

Cotletele se ung cu ulei, sare si alte condimente pentru carnea la gratar si se lasa la frigider cel putin o ora.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingurita de untura sau o felie slanina,
- sare
- diverse condimente de friptura

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele daca sunt prea lungi.

Se frig pe gratarul bine incins si uns cu putina slanina cruda.

Mod de servire:

Se servesc cu legume inabusite sau cartofi preparati dupa gust (copti, prajiti, piure).

O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume.

Din aceasta categorie fac parte cotletele de berbec.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingurita de ulei,
- sare, piper.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotletele de porc se pot prepara prajite, la gratar sau la cuptor. Ingrediente: - 2 kg cotlete...