Miere naturala

Lista articolelor despre miere naturala pe AflaCum.ro

Articole despre miere naturala

Citeste cele mai noi articole despre miere naturala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miere naturala, pe AflaCum.ro!

Mierea de albine reprezinta un deliciu culinar si o adevarata minune pentru sanatatea organismului uman. Asta daca e naturala...Daca e falsificata, poate chiar sa dauneze. Trebuie sa stii ca producerea acestei delicatese reprezinta un proces complex, pentru care albinele si apicultorii muncesc mult si bine.

Asadar, mierea autentica nu se obtine usor. Cea sintetica, da! Din pacate, mierea nenaturala se produce la nivel industrial, devenind astfel complicat sa o distingi de cea reala. Daca stii, insa, anumite trucuri, vei putea sa identifici natura mierii. Despre acestea, afli apasand aici!

Multe persoane se intreaba daca spuma alba care se produce la suprafata borcanului cu miere este rezultatul unui proces natural, sanatos. Avem un raspuns simplu si rapid! Da! Aceasta spuma este naturala, reprezentand glucoza de miere, un produs de inalta calitate. Prezenta spumei iti ofera siguranta ca respectiva miere nu a fost prelucrata termic. Formarea spumei este un proces absolut normal.

Mierea de albine reprezinta un deliciu culinar si o adevarata minune pentru sanatatea organismului uman. Asta daca e naturala...Daca e falsificata, poate chiar sa dauneze. Te invatam, astazi, cum sa distingi mierea autentica de cea contrafacuta.

1. Culoarea. Mierea are o culoare specifica, in functie de tip. Mierea de mana, spre exemplu, trebuie sa fie inchisa la culoare. Orice nuantare presupune un amestec de miere. In schimb, mierea de salcam este aproape incolora, daca e autentica. Daca nu se respecta acest fapt, mierea e amestecata. Practic, platiti cat nu face!

2. Ambalajul si eticheta. Igiena e sfanta, in cazul mierii naturale. Capacul si suprafata exterioara a borcanului trebuie sa fie perfect curate. Daca ti se lipeste mana pe borcan, e semn de fals! Nu cumpara asa ceva! Calitatea produsului e, cel mai probabil, indoielnica. Mai mult, daca borcanul n-are eticheta, e clar ca avem in fata un fake. Asta daca nu ai un prieten cu stupi, care-ti aduce un borcan de miere...Pe eticheta, informatiile vor fi complete: tipul de miere, cantitatea, datele de contact ale stupinei unde a fost produsa, perioada de valabilitate si conditiile in care trebuie pastrata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.