Momite, momite pane

Lista articolelor despre momite si momite pane pe AflaCum.ro

Articole despre momite si momite pane

Citeste cele mai noi articole despre momite si momite pane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre momite si momite pane, pe AflaCum.ro!

Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

- 750 g momite,
- 200 g ciuperci,
- o ceapa,
- o lingurita de faina,
- 2 linguri de unt,
- o ceasca zeama de carne,
- o lingurita de bulion,
- un paharel de vin alb,
- sare.

Mod de pregatire:

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

- 750 g momite,
- 100 g smantana,
- 1 lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.