No-spa, ceai menta

Lista articolelor despre no-spa si ceai menta pe AflaCum.ro

Articole despre no-spa si ceai menta

Citeste cele mai noi articole despre no-spa si ceai menta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre no-spa si ceai menta, pe AflaCum.ro!

Ai abuzat de mancare si de bautura in timpul sarbatorilor de iarna si simti ca stomacul este umplut pana la refuz?

Daca ai dat iama in preparatele de Craciun fara sa te gandesti la urmari, poti sa folosesti cateva trucuri ca sa te dregi dupa o masa bogata. Dar nu uita ca cel mai bine este sa previi indigestia si sa te feresti de anumite combinatii alimentare.

Trucuri

Ceaiul de menta este o bautura delicioasa si relaxanta, cu numeroase beneficii pentru sanatate. Indiferent daca il prepari din frunze proaspete sau din pliculete, ceaiul de menta va fi gata in cateva minute. Ceaiul de menta este excelent atat in sezonul rece, cand il vei consuma fierbinte, cat si in sezonul cald, cand menta din ceaiul racit va oferi o binevenita senzatie de racorire.

Ceai de menta din frunze proaspete. Ingrediente pentru o cana:

- 9-10 frunze de menta;

Obezitatea este o problema care afecteaza o mare parte din populatia globului, inclusiv copii si adolescenti.

Aceasta afectiune poate cauza diabet de tip 2, boli cardiovasculare si cancer si este rezultatul unei alimentatii nesanatoase si a lipsei de miscare.

Daca sunteti supraponderali sau obezi trebuie sa stiti ca puteti slabi adoptand un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si facand multa miscare. Este indicat sa consumati 304 cani de ceai verde zilnic, petru a va ajuta sa slabiti.

Ceaiul de menta este cel mai adesea folosit in bolile aparatului digestiv, insa el are si alte proprietati.

Astfel, ceaiul de menta sustine o buna digestie si contribuie la o functionare normala a tractului intestinal.

Ingrediente: menta (Menthae herba).

Citeste prospectul medicamentului NO - SPA, comprimate 40 mg si solutie injectabila 20 mg/ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale.

Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene).

Abdomenul umflat este doar unul dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit.

Iata ce puteti face pentru a evita balonarea:

- Optati pentru o alimentatie sanatoasa

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa