Picioare vitel, pane

Lista articolelor despre picioare vitel si pane pe AflaCum.ro

Articole despre picioare vitel si pane

Citeste cele mai noi articole despre picioare vitel si pane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre picioare vitel si pane, pe AflaCum.ro!

Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),
- 2 litri apa,
- o lingura de otet,
- o foaie de dafin,
- un patrunjel,
- sare.

Pentru prajit:

O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.

Totusi nu incercati prea des cotletele prajite mai ales daca aveti valorile colesterolului marite.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane

Ingrediente:

- o limba cam de 1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.