Rinita alergica

Lista articolelor despre rinita alergica pe AflaCum.ro

Articole despre rinita alergica

Citeste cele mai noi articole despre rinita alergica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rinita alergica, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Paracetamol plus si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al rinitei alergice acompaniate de febra si/sau cefalee, stari febrile, gripa.

Forma de prezentare: Comprimate. Cutie cu doua blistere a cate 10 comprimate.

Citeste prospectul medicamentului Desloratadina Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadina Teva se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Desloratadina Teva este un medicament care contine substanta activa desloratadina. Este disponibil sub forma de comprimate (5 mg).

Citeste prospectul medicamentului  Desloratidina Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadina Teva se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Desloratadina Teva. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Desloratadina Teva.

Citeste prospectul medicamentului  Desloratadine Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadine Actavis se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Desloratadine Actavis este un medicament care contine substanta activa desloratadina. Este disponibil sub forma de comprimate (5 mg).

Citeste prospectul medicamentului Cezera 5 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitei alergice si urticariei cronice idiopatice.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Avamys spray nazal se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor de rinita alergica, care includ obstructie nazala, mancarime sau secretie nazala, stranut, lacrimare, mancarime sau roseata oculara.

Simptomele alergice pot surveni in anumite momente ale anului si pot fi provocate de alergii la polenul provenit din iarba sau copaci (febra fanului) sau pot fi prezente tot timpul anului si pot fi provocate de alergii la animale, acarieni din praful de casa sau mucegai.

Avamys apartine unui grup de medicamente denumite glucocorticoizi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Neoclarityn sirop este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica...
Prospect medicament Claritine, tablete. Acest medicament este folosit in rezolvarea simptomelor asociate rinitei alergice, cum ar fi...
Cititi prospectul medicamentului Aerius. Acesta este folosit in tratarea rinitei alergice sau a urticariei idiopatice cronice. Comprimate...