Cum sa atragi ENERGIILE POZITIVE. Inconjoara-te de aceste PLANTE

Cum sa atragi ENERGIILE POZITIVE. Inconjoara-te de aceste PLANTE

Oamenii folosesc, in general, plantele de interior ca element decorativ. Putini stiu, insa, ca anumite plante au si rolul de a imbunatati starea de dispozitie, de a a atrage energiile pozitive. Iata cateva dintre plantele energetice:

1. Menta este folosita pentru proprietatile sale curative. In popor, mai este cunoscuta si ca planta impotriva invidiei si a vrajilor. Unii cred ca menta atrage prosperitatea. Oricum ar fi, nu strica deloc sa ai asa ceva prin preajma. Mirosul superb de menta te va face sa te simti mai linistit.

2. Cactusul nu e chiar din categoria florilor care sa exceleze la capitolul frumusete. Totusi, e o planta care atrage energiile pozitive. Unii spun ca absoarbe raul din jurul sau si undele electromagnetice daunatoare ale diverselor aparate de uz casnic.

3. Iasomia. In anumite zone ale Romaniei, iasomia e responsabila cu fericirea si prosperitatea in familie, fiind numita si planta cuplului. Sfat pentru cei casatoriti: tineti iasomie in camera unde petreceti impreuna cel mai mult timp.

4. Rozmarinul. Pe langa proprietatile medicinale, rozmarinul ar aduce dragostea si fericirea. Pune rozmarin la ghiveci, dar tine si seminte in saculeti dispusi in diferite locurile ale casei, pentru a atrage oamenii care te apreciaza.

5. Crizantema. Frumusetea deosebita face din crizantema o planta perfecta pentru caminul tau. Pe langa aspectul minunat, aceasta floare are si puteri energetice. O crizantema, intr-o casa domintata de certuri si de tensiuni, poate schimba atmosfera, avand darul sa relaxeze.

6. Eucaliptul are o stransa legatura cu prosperitatea si e foarte potrivit pentru locul de munca. Se mai spune despre aceasta planta ca indeparteaza oamenii rai. In casa, eucaliptul te va ajuta, cu siguranta, sa adormi mai repede si sa te odihnesti cum trebuie.

7. Bambusul face si el parte din categoria plantelor care alunga energiile negative. Un bambus va aduce liniste, calm si pace interioara in caminul tau.

8. Cimbrul e o planta purificatoare, care alunga, in acelasi timp, cosmarurile si intareste stima de sine. Se mai spune despre aceasta planta-condiment ca este o buna protectoare a casei si a familiei.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cactusii sunt plante ornamentale, care necesita o ingrijire deosebita in ceea ce priveste lumina soarelui, apa si...
Plantele ornamentale nu numai ca va infrumuseteaza locuinta, insa va pot ajuta sa dormiti mai bine, deoarece...
Nimeni nu isi propune sa omoare o planta de apartament. Totusi, cele mai multe plante de acest...