10 alimente cancerigene care trebuie evitate

10 alimente cancerigene care trebuie evitate

In prezent, majoritatea alimentelor sunt procesate, continand cantitati enorme de zahar, grasimi si carbohidrati si putand provoca cancer, daca sunt consumate in mod frecvent, lungi perioade de timp.

Iata 10 alimente cancerigene, care trebuie evitate:

1. Popcorn-ul la microunde are un ambalaj ce contine o substanta daunatoare, prezenta si in teflon, care poate cauza cancer la rinichi, la vezica urinara, la ficat, la pancreas si la testicule. De asemenea boabele de porumb pot proveni din loturi modificate genetic, fara ca acest lucru sa fie mentionat pe ambalaj, sporind riscul aparitiei cancerului, in cazul consumului pe termen lung.

2. Bauturile carbogazoase, consumate zilnic, pot creste riscul producerii unui atac de cord, datorita continutului ridicat calorii. Totodata acest tip de bauturi contin mult zahar, provocand rezistenta organismului la insulina si sunt principala cauza a maladiei refluxului gastro-esofagian, care face ca acidul gastric sa urce in gat, provocand arsuri grave la nivelul acestuia.

3. Rosiile din conserva sunt daunatoare datorita stratului interior al conservelor care este foarte si cancerigen.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scaderile mari in greutate sunt posibile doar in cazul persoanelor extrem de supraponderale si greutatea optima atinsa...
Alunitele sau nevii pigmentari sunt tumori benigne(necanceroase) care pot aparea pe piele sub forma unor pete sau...
Cancerul cervical este o boala in care celulele normale se transforma in celule canceroase, in tesutul cervical. ...