7 alimente care trebuie evitate

7 alimente care trebuie evitate

Exista o serie de alimente, ce trebuie excluse din alimentatie, deoarece sunt daunatoare pentru sanatate, putand provoca diferite boli.

Iata 7 alimente care trebuie evitate:

1. Rosiile in conserva sunt contraindicate, deoarece cutiile de aluminiu contin chimicale, ce pot produce boli de inima, diabet si obezitate.

2. Carnea de vita provenita de la vaci hranite cu porumb ( in loc de iarba), modificat genetic, schimba proprietatile carnii traditionale de vita, provocand boli cardiovasculare.

3. Popcornul preparat la microunde contine un numar ridicat de chimicale, ce pot produce infertilitate si diferite tipuri de cancer.

4. Cartofii care nu sunt bio sunt tratati cu diferite ierbicide, pesticide si fungicide, extrem de nocive pentru sanatate.

5. Somonul de crescatorie este hranit cu soia, resturi de carne de pasare si pene de pui hodrolizate, continand cantitati mici de vitamina D si o serie de substante cancerigene si pesticide, care pot cauza diabet si obezitate.

6. Laptele produs de vaci, tratate cu hormoni artificiali, pentru a le spori productia, poate cauza cancer de san, de prostata sau de colon.

7. Merele care nu sunt bio sunt tratate cu pesticide si cu diferite substante, pentru a fi pastrate un timp mai indelungat, care, insa, pot cauza diferite tipuri de cancer.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O viata sanatoasa inseamna, in primul rand, o alimentatie sanatoasa. Daca mananci alimente benefice pentru organismul tau,...
Exista o serie de alimente, benefice pentru sanatate si in curele de slabire, datorita continutului de nutrienti...
Exista o serie de elemente estetice, care ne dau incredere in sine atunci cand iesim in lume,...