Ce alimente sunt bogate in vitamina E? Beneficiile vitaminei E

Ce alimente sunt bogate in vitamina E? Beneficiile vitaminei E

Vitamina E alimenteaza organismul cu antioxidanti ce dizolva grasimile.

Beneficiile consumului de vitamina E: 

Aceasta vitamina este esentiala pentru buna functionare a sistemul imunitar si a procesului antiinflamator si joaca un rol important in prevenirea bolilor.

Un stil de viata sanatos are la baza consumul alimentelor bogate in vitamina E.

Puteti evita aparitia unor boli incurabile consumand alimente ce contin vitamina E, intarindu-va astfel sistemul imunitar si protejand celulele impotriva schimbarilor daunatoare.

Printre alimentele cu continut bogat in vitamina E se numara nucile, uleiurile, fructele, legumele, ovazul, graul, sardinele, galbenusul, semintele de floarea soarelui, nucile prajite in tigaia uscata (arahide, alune de padure, migdalele), untul de arahide organic, kiwi, mango, spanacul, brocoli si alte legume formate din frunze verzi.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Digestia este procesul de descompunere a alimentelor ingerate in componente simple, care pot fi absorbite de catre...
Exista o serie de alimente, ce trebuie excluse din alimentatie, deoarece sunt daunatoare pentru sanatate, putand provoca...
Alimentele sunt modificate genetic pentru a deveni mai rezistente la virusi, pentru a li se imbunatati valoarea...