Ce se intampla daca bei DOAR apa

Ce se intampla daca bei DOAR apa

Omul modern nu mai consuma doar apa potabila. Sucurile sau bauturile alcoolice racoritoare inlocuiesc de multe ori lichidul vietii, cel fara de care organismul uman nu poate rezista prea mult timp. In aceste conditii, ne-am intrebat ce s-ar intampla daca ai renunta la alte bauturi si ai consuma doar apa? Raspunsurile te vor bucura! 

Ce se intampla daca bei doar apa:

- slabesti foarte usor. Consumul de apa, fara alte adaugari de lichide gustoase, dar nesanatoase, te ajuta sa slabesti rapid. Intr-o zi vei arde un numar spectaculos de calorii, echivalentul unei ture de alergat de 8 kilometri!

- cresti nivelul de energie si accelerezi metabolismul. Metabolismul creste cu 42%, atunci cand bei un singur pahar de apa de dimineata!

- creierul functioneaza la parametri inalti. Creierul uman are in compozitie intre 75 si 85% apa! COnsumand doar apa, acesta va functiona mult mai bine. Va creste capacitatea de concentrare, iar memoria ta va fi mult mai buna!

- consumi mai putine alimente. Da! Band apa, vei manca mai putin! Apa inhiba pofta de mancare!

- elimini mai eficient toxinele. Apa te ajuta sa elimini toxinele din organism. Automat, este incetinit si procesul de imbatranire.

- scazi riscul de a te imbolnavi. Bolile de rinichi, de vezica urinara, de intestin, hipertensiunea vor fi tinute departe, daca vei consuma suficienta apa zilnic, fara adaos de alte bauturi.

- inima mai sanatoasa. Bea macar 5 pahare de apa in mod cotidian si vei scade riscul de atac vascular cu 41%!

- piele mai ferma si mai sanatoasa. Apa hidrateaza si curata pielea. Ridurile vor aparea mai greu, daca vei consuma apa din belsug.

- faci economii. Poti bea apa de la robinet, dca stai intr-o zona care iti permite asta. Apa din marile orase, din pacate, nu e chiar cea mai sanatoasa. Chiar si asa, e mai ieftin sa cumperi apa decta alte bauturi!

Citeste si: Cum puteti pastra apa proaspata timp indelungat?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apa este vitala pentru organismul uman! Majoritatea organelor interne au in compozitie procente importante de apa. Spre...
Apa este esentiala pentru sanatate, fiind prezenta in organismul uman in proportie de 60%, iar efectele deshidratarii...
Planeta Pamant este acoperita in proportie de 70% de apa, insa doar 1% din aceasta poate fi...