Cum sa arzi grasimile in timp record. Consuma aceste alimente

Cum sa arzi grasimile in timp record. Consuma aceste alimente

Simti ca te-ai ingrasat peste masura? Cel mai probabil, alimentatia este de vina. Nu-ti face griji! Incepand de astazi poti consuma hrana care te va ajuta sa scapi rapid de kilogramele-n plus. Iata care sunt alimentele ce te ajuta sa slabesti intr-un timp foarte scurt.

1. Cafeaua verde contine acid clorogenic, care reduce absorbtia zaharului in tractul gastrointestinal, arzand, astfel, grasimile acumulate. Mai mult, acest acid stimuleaza activitateaficatului, facandu-l sa arda mai multa grasime. Consuma o ceasca de cafea verde, dimineata pe stomacul gol si vei observa, in curand, schimbari pozitive la nivelul abdomenului

2. Merele sunt bogate in vitamine si antioxidanti, fiind astfel hrana ideala pentru a indeparta grasimea abdominala.
Pentru a obtine rezultatele dorite, mananca cel putin 3 mere pe zi. Dubleaza efectul acestora combinandu-le cu fulgi de ovaz. Asigura-te ca faci asta pe stomacul gol.

3. Lufarul. Acizi grasi Omega-3 prezenti in acest peste elimina excesul de grasimi si impiedica acumularea de grasimi in organism. Inlocuitori pentru lufar sunt: somonul, macroul, heringul, tonul, sardinele, hamsiile, pastravul de mare, anghila sau calcanul.

4. Bananele reprezinta o sursa importanta de potasiu, calciu, magneziu si alte vitamine. O banana pe zi te poate ajuta sa castigi lupta cu kilogramele. Mananca o banana ori de cate ori simti ca ti-e foame intre mese. Nu evita nici deserturile sanatoase pe baza de bananane!

5. Citricele sunt bogate in vitamina C, care scade nivelul de insulina si determina organismul sa-si digere grasimile mai rapid. Include in dieta portocale, grapefruit si suc de lamaie intre mese.

6. Fructe de mare. Daca esti destul de norocos sa locuiesti langa mare, trebuie sa profiti. Fructele de mare proaspete contin grasimi monosaturate care te ajuta sa eviti acumularea de grasimi suplimentare. In plus, fructele de mare sunt o sursa excelenta de acizi grasi omega-3.

7. Pepenele(verde, galben). Ambele variante sunt bogate in apa si in potasiu. Asta te va ajuta sa eviti balonarea.

8. Nucile si migdalele au o concentratie mare de omega-3 si de proteine. Mai mult, migdalele ajuta la controlul zaharului si la activarea metabolismului. Adauga nuci la salatele tale sau mananca-le pur si simplu, ori de cate ori ti-e foame.

9. Avocado este delicios si contine acid oleic, care scade rapid pofta de mancare. In plus, avocado are in compozitie fibre si grasimi monosaturate, ajutand la prevenirea in greutate.Incearca sa consumi un avocado in fiecare zi.

10. Quinoa este un aliment bogat in fibre, cu continut scazut de calorii, satios, care accelereaza arderea grasimilor. Contine proteine, antioxidanti si alti nutrienti, cum ar fi fier, zinc, seleniu si vitamina E. Quinoa este o alternativa minunata pentru orez si merge perfect in combinatie cu legume sau carne.

11. Rosiile nu trebuie sa lipseasca din dieta. Acestea reduc cantitatea de lipide din sange (grasime si colesterol). Prepara un suc de rosii natural sau adauga tomatele in salate. Rosiile sunt satioase, asa ca le poti consuma de cate ori iti este foame.

12. Fructele de padure. Capsunile, zmeura, murele si afinele te ajuta sa pierzi in greutate. Sunt delicioase, satioase si contin antociani: flavonoide capabile sa reduca grasimea si zaharul din organism.

13. Uleiul de masline extravirgin reprezinta o grasime alimentara sanatoasa, ce ajuta la eliminarea grasimilor "saturate". In acelasi timp, scade nivelul cortizolului (hormonul de stres) care influenteaza cresterea in greutate.
Important! Uleiul isi pierde din proprietati prin incalzire, asa ca mai bine il consumi intr-o proaspat intr-o lingurita, pe stomacul gol. Daca nu poti face asta. adauga-l la o salata sau chiar la o supa. inainte de a le consuma.

14. Otetul din cidru de mere contine o pectina care determina creierul sa se simta mai satisfacut. Asadar, daca ti-e foame inainte de culcare, otetul de cidru de mere este solutia. De asemenea, acest tip de otet ajuta la detoxifierea organismului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Simti ca te-ai ingrasat peste masura? Nu te mai simti bine in pielea ta? Abdomenul tau nu...
Exista mai multe tipuri de exercitii fizice, care au diferite rezultate. Daca doriti sa ardeti caloriile atunci...
Citeste prospectul medicamentului Intralipid 30% si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Intralipid...