Cum sa slabesti eficient. Evita aceste 5 fructe

Cum sa slabesti eficient. Evita aceste 5 fructe

Foarte multe persoane care vor sa slabeasca, cred, in mod eronat, ca orice fruct ajuta la acest proces. Nu e deloc asa! Sunt fructe care incetinesc sau chiar blocheaza procesul de slabire! Unele au acelasi efect precum ciocolata!

Iti prezentam o lista de 5 fructe pe care ar trebui sa le eviti, daca doresti sa iti pastrezi o silueta de vis. In acelasi timp, iti oferim si o optiune pentru fiecare fruct interzis in parte.

Caise vs capsuni

Caisele sunt destul de grele. Un consum prea mare de caise poate duce la indigestie. Pericolul principal sta, insa, in sambure. Acesta contine amigdalina, care formeaza cianura de hidrogen(acid cianhidric) in stomac. Vorbim despre o otrava subtila ce poate provoca greata, ameteala si chiar lesin, daca este consumata in cantitati mari.

Capsunile sunt foarte indicatepentru o alimentatie sanatoasa. Acestea contin vitamina C, ofoarte multa apa si foarte putin zahar, fenomen care ajuta la combaterea celulitei.

Pere vs pepene verde/galben

Perele au un dezavantaj semnificativ: pot intrerupe activitatea intestinelor din cauza efectului puternic de constipatie.

Pepenii galbeni si cei verzi contin o multime de fibre si de apa, sunt satiosi si au efect diuretic. Aceste fructe ajuta la eliminarea toxinelor si la combaterea celulitei si acneei. In plus, pepenii sunt ideali in perioade de canicula. cand pot restabili echilibrul de apa din organism, crucial pentru o silueta asa cum iti doresti.

Avocado vs fructe de padure

Avocado nu este un produs pe care sa-l consumi in caz de dieta. El mai este denumit si Fructul de unt, dintr-un motiv simplu: : valoarea sa energetica este de 227 kcal. Mult prea mult pentru persoanele care vor sa slabeasca.

Datorita continutului scazut de zahar, a vitaminei C si a antioxidantilor, fructele de padure nu iti afecteaza silueta. Dimpotriva, acestea contribuie la producerea de colagen si la arderea excesului de grasimi.

Struguri vs mere

Strugurii sunt interzisi, daca tii la silueta! Contin o cantitate mare de zahar, coaja lor este greu de digerat, semintele pot congestiona intestinele, iar acizii din ei afecteaza smaltul dintilor.

Merele sunt printre cele mai bune fructe pentru fitness. Nu au nici un fel de grasimi, iar valoarea energetica este de aproximativ 60-100 kcal. Merele contin o multime de fibre si sunt satiase. in plus, combat celulita datorita antioxidantilor si pectinelor pe care ii/le contin.

Banane vs grapefruit

Bananele sunt cele mai "energice" fructe. Se digera incet, iar oamenii de stiinta au descoperit recent anumite substante care blocheaza activitatea celulelor responsabile cu descompunerea grasimilor.

Grapefruitul este numarul 1 in lupta impotriva kilogramelor in plus, datorita puternicelor efecte de ardere a grasimilor. Enzimele din aceste citrice ajuta la procesarea activa a caloriilor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dietele restrictive si suplimentele alimentare care promit o pierdere rapida si fara efort in greutate au, de...
Vrei sa slabesti? Nu te-ai hotarat ce dieta sa adopti? Daca te afli in aceasta situatie, atunci...
Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...