Cum sa slabesti eficient. Secrete de la vedete internationale

Cum sa slabesti eficient. Secrete de la vedete internationale

Vrei sa slabesti? Nu te-ai hotarat ce dieta sa adopti? Daca te afli in aceasta situatie, atunci trebuie sa stii ca nu e obligatoriu un regim alimentar draconic. Dietele sunt multe, diverse si, puse in practica eronat, destul de periculoase. Inceputul unui program de slabit se bazeaza in primul rand pe vointa si echilibru. Mai jos, iti prezentam metodele de slabit ale unor vedete internationale ce nu pot evita viata agitata. Te asiguram ca nu e nimic complicat la mijloc!

Cum sa slabesti eficient. Secrete de la vedete internationale:

1. Adele. Cunoscuta interpreta britanica duce un stil de viata destul de activ: ridica greutati de dimineata , face drumetii dupa-amiaza si cardio seara. In plus, este o fana a Reformer(unul dintre aparatele destinate Pilates). Adele marturiseste ca limitarea consumului de zahar a fost, cel mai probabil, motivul pentru care a slabit mult. Obisnuiam sa beau 10 cani pe zi(n.r. cafea si ceai) cu cate 2 lingurite de zahar la fiecare cana. Astfel, ajungeam la 20 lingurite de zahar pe zi, a declarat cantareata.

2. Rebel Wilson. Desi celebra actrita australiana a luptat cu alimentatia emotionala(mancatul emotional) si cu sindromul ovarelor polichistice, ea a reusit sa dea jos nu mai putin de 35 kilograme! Rebel a urmat terapia Mayr, o tehnica de intinerire a corpului si mintii. In practica acestei terapii, nu exista un sistem de calcul al caloriilor consumate. E suficient sa mananci incet si sa mesteci bine alimentele. Cea mai bogata masa este reprezentata de micul dejun, iar cea mai saraca in calorii este cina. De asemenea, Rebel Wilson se mentine datorita plimbarilor pe jos si meditatiilor. Astfel, reuseste sa combata alimentatia emotionala.

3. Jonah Hill. Greutatea este un subiect sensibil pentru cunoscutul actor american, insa, uneori, se deschide si vorbeste despre acest subiect. In 2011, Jonah  spune ca a slabit peste 18 kilograme doar mancand sushi! Mai tarziu, a corectat obiceiurile nesanatoase cu ajutorul unui nutritionist. Actorul a inceput sa manance mai multe fructe si legume, proteine slabe si cereale integrale. In plus, Jonah Hill alearga frecvent si face 100 flotari pe zi.

4. Melissa McCarthy. Actrita americana a abordat un stil de viata ce pentru multi ar putea parea surprinzator. N-a facut, de fapt, nimic special pentru a slabi! Doar am dus o viata super plictisitoare. Nu faci nimic distractiv si te culci la 19.30. Acesta e trucul, a surprins vedeta. Melissa McCarthy se simte confortabil in propria piele si nu are obsesii legate de diete. Actrita e constienta de fluctuatiile sale de greutate si le considera normale. Voi slabi, ma voi ingrasa si tot asa, pentru tot restul vietii mele, a conchis McCarthy.

5. Chris Pratt. Pentru actorul nacut in Virginia a fost o provocare sa slabeasca, mai ales din cauza bunatatilor pe care i le gatea mai mereu sotia sa! Totusi, a reusit, la un moment dat, sa se ghideze catre un stil de viata sanatos, cu o combinatie de alergare, inot, box si kickboxing. De asemenea, pentru a slabi, Pratt consuma 4000 calorii pe zi si bea foarte multa apa. A optat, in plus, pentru o dieta saraca in carbohidrati , in stil paleo, proteine, fara carbohidrati si antrenament de 5 ori pe saptamana. Prin intermediul acestui stil de viata, actorul a slabit 27 kilograme in doar 6 luni!

6. Drew Barrymore. Actrita americana nascuta in Culver City isi incepe intotdeauna ziua band un pahar de apa cu lamaie. La micul dejun, unge o felie de paine cu crema de avocado, iar cand ia masa cu familia/prietenii se axeaza pe consumul de oua sau fructe. Din cand in cand, Drew isi permite si cateva clatite delicioase. Pentru a se mentine in forma, vedeta se antreneaza intotdeauna de dimineata. Barrymore face cardio, calisthenics(forma de antrenament fizic bazata pe un sistem de exercitii care are ca scop stapanirea propriei greutati corporale prin folosirea unui echipament minim) si danseaza ori de cate ori are ocazia.

Citeste si: Cum sa slabesti. Metoda asta e ciudata, dar eficienta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente, altele nu dau randamentul scontat si...
Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...