Cum sa recunosti afectiunile cu ajutorul hartii chinezesti a fetei

Cum sa recunosti afectiunile cu ajutorul hartii chinezesti a fetei

Orice problema de sanatate poate fi identificata printr-o evaluare a fetei! Poate suna ciudat, dar, cu ajutorul unei vechi metode chinezesti, poti identifica fiecare organ din corp printr-o zona a fetei si fiecare afectiune a acelor organe este transpusa pe ten prin pori, iritatii si roseli ale pielii.

SIMPTOME FRECVENTE

1. Fruntea- intestinul subtire si vezica. Problemele apar din cauza grasimilor pe care le consumi peste masura, a alimentelor conservate care reduc capacitatea digestiva , a consumului excesiv de alcool si zahar. Daca adaugam si nedorite insomnii si stres cotidian, afectiunile pot escalada. Bea apa multa, consuma mai multe legume, incearca sa reduci consumul de alcool si sa dormi suficient pe timpul noptii.

2. Spatiul dintre sprancene - ficatul. Echilibrul dintre alimentatie si odihna este esential pentru o buna functionare a ficatului. Mananca sanatos, pe cat posibil, fa plimbari in natura si nu neglija exercitiile sportive.

3. Nasul - inima. Aerul poluat, timpul lung petrecut in spatii inchise, balonarea si gazele, o circulatie sanguina proasta cauzeaza imbolnavirea inimii. Hipertensiunea este posibila, daca apar modificari in aceasta zona a fetei. Verifica-ti colesterolul si incearca o regulare a presiunii arteriale. Consuma ceai organic pentru a curata toxinele. Evident, nu uita sa faci sport!

4. Sprancenele - rinichii. Cauze - fumatul excesiv, consumul excesiv de alcool in combinatie cu o inima slabita si bolnava. Consuma apa din plin. redu consumul de cofeina, renunta la bauturile dulci si la alcool.

5. Gura/barbia- stomacul. Cauze - excesul de grasimi, cafeina, zaharul si alcoolul din dieta. Efectele cele mai clare apar in cazul consumului de alimente condimentate, odihna neregulata si stresul cotidian. Consuma fructe si consulta un medic daca problema persista.

6. Pometii - plamanii. Cauze - fumatul in exces, poluarea si astmul. Pot aparea si cearcane in jurul ochilor. Evita expunerea in spatii contaminate, inclusiv in locuri unde se fumeaza. Fa sport si renunta cat mai repede la fumat!

7. Maxilarul si gatul- hormonii. Cauze - consumul excesiv de sare si deshidratarea. Cafeina poate fi de asemenea nociva. Consuma sare mai putina si bea multa apa. Incearca sa reduci si consumul de cofeina.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lupusul Eritematos Sistemic mai este cunoscut si ca boala cu o mie de fete din cauza diversitatii...
Streptococul este o infectie bacteriana ce afecteaza amigdalele si peretele posterior al faringelui si care se manifesta...
Pneumonia este o infectie respiratorie, care prezinta mai mult de 50 de forme si este caracterizata de...