Cum sa raspunzi la o oferta de munca

Cum sa raspunzi la o oferta de munca

Anumite companii trimit oferte de munca persoanelor cu calificari care se potrivesc locurilor de munca pe care le au disponibile.

Acum, daca primesti astfel de oferte ar trebui sa fii fericit pentru ca esti norocosul care a fost ales dintr-o multitudine de oameni care cauta loc de munca, de pe intreg teritoriul tarii. Principala regula pe care trebuie sa o urmezi cand primesti o oferta de loc de munca este sa raspunzi si sa confirmi oferta imediat.

Cu un raspuns rapid, vei putea incheia imediat intelegerea cu compania, daca decizi sa accepti oferta. Pe de alta parte, daca optezi pentru refuz, trebuie totusi un raspuns, cel putin de complezenta.

Iata cateva sfaturi pentru raspunsuri la oferte de munca:

- Aduna informatii legate de oferta de munca. Ai putea lua in considerare slujba, asa ca e bine sa obtii informatii fundamentale despre post. Cere parerea unor prieteni, familiei, unor profesionisti si angajati ai companiei. Afla conditiile de munca, remuneratia, precum si statutul companiei.

- Alcatuieste o lista cu avantajele si dezavantajele postului. Creeaza doua coloane si noteaza in fiecare, punctele negative si pozitive pe care le vei intalni in cazul in care vei lucra in compania mentionata. Lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare sunt salariul, beneficiile angajatului, pozitionarea si distanta de la domiciliu la locul de munca.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Criticile primite la locul de munca nu sunt pe placul nimanui. Indiferent de domeniul in care activezi,...
Cele mai distractive si exotice locuri de munca sunt cele de pe vasele de croaziera, deoarece membri...