Cum sa cureti blugii. Nu e bine sa-i speli!

Cum sa cureti blugii. Nu e bine sa-i speli!

Obisnuiesti sa iti speli blugii? Faci o mare greseala! Si nu glumim deloc. Blugii nu se spala, deoarece se deterioreaza rapid. Exista o alta metoda eficienta de a curata jeansii preferati.

Oamenii fac multe greseli atunci cand spala rufe. Ba nu seteaza temperatura potrivita de spalare, ba nu sorteaza bine hainele pentru masina sau chiar folosesc prea mult detergent. O alta eroare pe care, probabil, nu stii ca o faci este spalarea blugilor.

De ce nu se spala blugii? Jeansii se scurteaza si se decoloreaza, cu atat mai mult daca sunt elastici. Asadar, detergentul este un dusman de temut pentru acest tip de pantaloni. Nici apa nu e un prieten. Totusi, foarte rar poti spala blugii, insa doar cu apa rece!

Cum curatam blugii? La cateva luni, blugii trebuie curatati, deoarece se acumuleaza mirosuri neplacute. Sigileaza blugii ntr-o punga si sa baga-i la congelator, pentru 24 de ore, pentru a scapa de mirosurile nedorite. Pentru a scapa de pete, foloseste un burete sau o periuta de dinti pentru a curata locul murdar.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Levi Strauss a inventat blugii in 1871. Din acel moment, acest articol vestimentar a trecut prin multe...
Blugii se pot mari, la nevoie. Asadar, nu trebuie sa arunci perechea de blugi preferata, daca nu...
Blugii sunt o piesa vestimentara de baza in orice sezon. Practici, acesti pantaloni ofera si un aer...