Cum sa maresti ritmul de CRESTERE a PARULUI. 5 metode naturale

Cum sa maresti ritmul de CRESTERE a PARULUI. 5 metode naturale

Parul tau creste mai incet decat te astepti? Te-ai saturat sa tot vezi cum se despica firele, fara sa stii cum ai putea opri acest proces nedorit? Nu te impacienta! Ai cateva metode naturale prin care sa iti intaresti podoaba capilara.

1. Usturoi. Un remediu excelent impotriva despicarii firelor de par! Gratie continutului sau bogat de alicina, usturoiul va impiedica deteriorarea podoabei tale capilare! Zdrobeste 8 capatani de usturoi si fierbe-l impreuna cu 5-6 lingurite deulei de masline, timp de 10 minute. Dupa ce se raceste, aplica pasta pe scalp. Puteti repeta procesul zilnic, pana cand vei simti ca parul tau este mai puternic.

2. Schinduf. Semintele de schinduf contin lecitina, o substanta numai buna pentru hidratarea si intarirea parului. Inmoaie semintele intr-o cana cu apa(timp de o noapte). Dimineata pune-le in blender pentru a le transforma in pasta. Aplica pasta pe par si las-o sa actioneze pentru 60 minute. Apoi, clateste-te cu apa calda.

3. Agrise indiene (Amla): Boabele de agrise intaresc foliculii de par, previn despicarea acestuia si ajuta la cresterea firului de par. Amesteca doua linguri de suc de lime cu doua linguri de suc de agrise indiene. Aplica solutia pe scalp si las-o sa actioneze doua ore. Spala-te, apoi, cu apa calda.

4. Ulei de ricin. Bogat in vitamina E si aminoacizi esentiali cum ar fi omega 9, acest ulei e ideal pentru ingrijirea parului. Are o textura destul de groasa, asa ca e de preferat sa il amesteci cu alte uleiuri, cum ar fi cele de masline, de cocos sau de migdale. Aplica amestecul respectiv pe scalp si lasa-l sa actioneze timp de 60 minute. Dupa aceea clateste-te cu apa calda.

5. Suc de lamaie. Lamaia contine vitaminele C si D, acid folic si antioxidanti, fiind recomandata pentru intarirea si cresterea parului. Amesteca o lingurita de suc de lamaie cu 2 lingurite de ulei de cocos. Aplica amestecul pe par si lasa-l sa actioneze timp de ora.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Parul reprezinta un element de atractie, mai ales in cazul femeilor, care, in marea majoritate, isi doresc...
Consumul de cafea poate face rau, daca este exagerat; ca orice alt consum, am putea spune. Cafeaua...
Ingrijirea parului este o chestiune serioasa, mai ales pentru femei. Majoritatea reprezentantelor sexului frumos aleg sa poarte...