Ce spun mazgalelile despre personalitatea ta

Ce spun mazgalelile despre personalitatea ta

Diferitele desene pe care le mazgalim inconstient in timp ce vorbim cu cineva la telefon sau in timpul unei intalniri pot dezvalui multe despre personalitatile noastre si despre motivele din spatele actiunilor noastre. Cand mazgalim, stiloul/pixul/creionul este ghidat de subconstientul nostru, care preia controlul asupra comportamentului nostru.

Ce spun mazgalelile despre personalitatea ta:

1. Figuri umane. Daca mazagalesti omuleti, probabil ca te simti nesigur si neajutorat sau incerci sa scapi de unele dintre responsabilitati. Desenarea unor figuri simple indica faptul ca esti instabil emotional si simti nevoia sa te izolezi de ceilalti oameni.

2. Ochi. Aceste mazgaleli reprezinta eul interior al persoanei care le deseneaza. Ochii mari releva o persoana extravertita, prietenoasa; ochii atintiti spre ceva simbolizeaza sentimentul de a fi urmarit, iar ochii inchisi pot indica un refuz de a-ti face o autoanaliza, incapacitatea de a te privi in interior.

3. Semnatura proprie. Cei care mazgalesc de zor propriile semnaturi sunt egocentrici si aroganti. Sigur, nu ne referim la situatiile cand semnezi pe cateva pagini bune in mod constient :)

4. Animale. Tipul de animal pe care il desenezi cand gandul ti-e in alta parte spune multe despre emotii si personalitate. Un tigru sau un lup dezvaluie o furie ascunsa neexprimata; daca mazgalesti o vulpe — probabil ca vrei sa pui in practica ceva viclean; desenarea unei veverite arata ca ai nevoie de ingrijire si protectie; desenezi lei? Atunci te simti superior si mai bun decat alti oameni. Daca mazgalesti acelasi animal din cand in cand, inseamna ca te compari in mod inconstient cu el, incercand sa-i imiti caracterul.

5. Patrate si alte figuri geometrice sau diamante. Ai obiective si convingeri clar definite si rareori te abtii din a-ti exprima opiniile. Esti prea insistent. Iti sugeram sa-ti reconsideri atitudinea.

6. Sageti. Sagetile simbolizeaza un vector, directia ta in viata. Daca sageata este indreptata in sus, esti o persoana orientata spre oameni. Daca varful e in jos, atunci esti concentrat pe propria persoana. O sageata spre stanga inseamna ca esti blocat in trecut, iar daca o desenezi spre dreapta, astepti cu nerabdare viitorul.

7. Stele. Vrei sa fii in centrul atentiei; vrei ca toti ochii sa fie atintiti spre tine si sa intorci capetele oriunde te duci. In schimb, daca stelele pe care le desenezi au prea multe puncte , ar putea fi un semn de depresie.

8. Flori, nori si soare. Desenand flori frumoase si soare in timp ce vorbesti la telefon indica faptul ca esti multumit de ceea ce se intampla. Aceste mazgalituri dezvaluie atitudinea ta pozitiva si faptul ca esti bine dispus.

9. Cruci. Aceste desene macabre a ar putea insemna ca te simti vinovat pentru ceva.

10. Casute si cutii. Formele simetrice dezvaluie dragostea pentru ordine si disciplina. Calculezi totul temeinic. Stii exact ce vrei si iti vei sustine parerea indiferent de situatie.

11. Tabla de sah. Se pare ca recent te-ai trezit intr-o situatie deosebit de neplacuta. Daca astfel de desene sunt prezente in mod constant, probabil ca ai de-a face cu unele probleme ascunse care au legatura cu incapacitatea ta de a rezolva o anumita situatie sau ca incerci sa te regasesti, sa revii iar pe drumul cel bun.

12. Faguri. Prioritatea ta este sa mentii pacea si armonia in juru-ti. De asemenea, vrei sa te asezi la casa ta si sa-ti intemeiezi o familie.

13. Spirale. Problemele altora nu te deranjeaza prea mult. In mintea ta, rezolvi mereu diferite probleme si te gandesti la sarcini. Probabil esti un geniu.

14. Cercuri si inele. Formele circulare reprezinta nevoia de a gasi unitatea. Ma simt exclus din aceasta lume, cam asta spun aceste mazgaleli despre tine. Daca desenezi cercuri inconstient, asta inseamna probabil ca ai nevoie de un prieten si de putina atentie, ceea ce, in cele din urma, poate duce la depresie. Sau poate esti doar un introvertit care nu are nevoie de prea multa comunicare.

Citeste si: Test psihologic. Ce spune lungimea parului despre personalitate

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista...
Nu constientizam, intotdeauna, ca lucrurile marunte ne pot dezvalui adevarata esenta. Poate parea ciudat, dar micile actiuni...
O femeie petrece, in medie, 600 minute/zi folosind telefonul mobil , comparativ cu 459 minute cat se...