Afla ce spun UNGHIILE despre PERSONALITATEA TA

Afla ce spun UNGHIILE despre PERSONALITATEA TA

Oamenii au unghii diferite. Unele pot fi lungi si late, mici si patratice, iar altele pot fi rotunde sau tringhiulare. Fascinant este faptul ca forma unghiei poate spune foarte multe despre caracterul si personalitatea pe care le detine un om.

Am aflat cum ii caracterizeaza specialistii pe oameni in functie de formele unghiilor. Iti spunem si tie. Unghii:

1. Late, lungi si dreptunghiulare. Vorbim despre oameni calmi, pragmatici, echilibrati, independenti si cu o gandire larga. Sunt de incredere si au un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat. S-au nascut pentru a fi lideri.

2. Foarte mici si patrate. Oameni flexibili, creativi si ageri la minte. Sunt, de asemenea, iuti la manie, insa izbucnirile lor nu sunt de durata. La capitolul defecte, trecem lacomia, agresivitatea si gelozia exacerbata.

3. Lungi si inguste. Egoisti, calculati, oportunisti. Cam acestea sunt carcateristicile oamenilor cu astfel de unghii. De multe ori, sufera de narcisism, iar luxul este absolut necesar. De asemenea, au tendinta de a se ofensa din aproape orice.

4. Scurte si rotunde. Irascibili si nerabdatori, acesti oameni sunt incredibil de isteti. Cu cat sunt mai mici unghiile, cu atat este mai exigenta o astfel de persoana, atat cu ea cat si cu ceilalti. Se straduieste, intotdeauna, sa-si gaseasca menirea. E un perfectionist prin definitie.

5. In forma de migdala. Persoane delicate, amabile, romantice si idealiste. Sunt oameni altruisti, dornici sa se simta folositori pentru cei din jur. Sunt, de asemenea, sentimentali, calmi si usor de ranit.

6. Triunghiulare. Spirite artistice, cu o personalitate delicata si o stare de spirit in continua schimbare, intotdeauna aproape de extreme si predispusi la caderi nervoase. Cauta aprecierea celorlalti si ar face multe sacrificii pentru a ajunge faimosi. Nu suporta sa piarda.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Petele albe de sub unghii(leuconichie) apar parca din nimic. Exista, insa, intotdeauna o cauza. Sa fie ingrijirea...
Sanatatea este esentiala pentru orice persoana. Fara ea, evolutia umana este aproape imposibila. Sunt multe feluri in...
Onicofagia reprezinta prostul obicei al roaderii unghiilor. Este un tic nervos care se poate instala atat in...