8 trucuri de moda de la Familia Regala a Marii Britanii

8 trucuri de moda de la Familia Regala a Marii Britanii

Regalitatea britanica si moda au mers mereu mana in mana, pastrand linia elegantei si a decentei vestimentare. Un etalon pentru intreaga societate, putem spune fara teama de a ne insela. Nu toti ne nastem, insa,  printi si printese. Toti putem, totusi, sa  ne imbracam precum unul sau una. Exista multe trucuri de moda care te pot ajuta sa arati mai regal decat oricand. Despre acestea in cele ce urmeaza.

8 trucuri de moda de la Familia Regala a Marii Britanii:

1. Cum sa previi alunecarea pe tocuri. Kate Middleton are cateva trucuri de moda care functioneaza intotdeauna. Unul dintre ele: poarta ciorapi antiderapanti incorporati pentru a preveni alunecarea si chiar accidentarile cand poarta tocuri.

2. Alegerea tocurilor. Fosta ducesa de Sussex, Meghan Markle, este cunoscuta pentru purtarea tocurilor rocking. Pentru a preveni eventualele bataturi sau vezicule, Meghan poarta adesea incaltamintea cu unul sau chiar doua numere mai mari decat piciorul sau. Prin intermediul acestui truc, dgetele de la picioare au parte de mai mult spatiu, iar calcaiele sunt mentinute in siguranta in interiorul pantofilor.

3. Cum sa tii departe de fata firele de par. Kate este cunoscuta pentru colectia sa rafinata de palarii, care o ajuta sa arate uimitor fara efort. De asemenea, palaria are si o componenta pracitca: tine parul dedsubt, impiedicandu-l sa ajunga pe chip , mai ales in zilele cu vant.

4. Cum sa imblanzesti firele rebele de par. Firele neascultatoare de par pot fi domesticite simplu: pulverizeaza putin fixativ pe o periuta de par, apoi treci periuta prin zonele cu probleme. Asadar, nu trebuie sa dai peste tot cu fixativ!

5. Cum sa mentii palaria pe cap in pozitia dorita. De multe ori, palaria nu sta asa cum iti doresti. Se misca si poate ajunge intr-o pozitie care sa iti strice look-ul. Pentru a o pastra nemiscata, foloseste trucul regretatei printese Diana: asigura palaria cu piepteni de interior, care vor fi bine ascunsi si nu vor strica imaginea!

6. Cum sa eviti durerea de picioare. Kate Middleton are un sfat pentru femeiele care vor sa castige la capitolul inaltime, fara sa se simta inconfortabil. Daca porti tocuri frecvent, o pereche de branturi iti va fi de folos. Materialul spongios amortizeaza si absoarbe presiunea de la calcai si glezna, ceea ce inseamna automat reducerea si oboselii.

7. Cum sa eviti aspectul denivelat al parului. Cocurile inalte mereu elegante, oferindu-ti mai multe posibilitati de a te coafa. Totusi, pot crea un aspect de par denivelat. Tot Megan a gasit solutia! Ea isi face mai mereu cocuri joase. Acestea ofera un aspect elegant, fara sa-ti agreseze podoaba capilara.

8. Cum sa ascunzi liniile provocate de lenjeria intima. Ducesa de Cambridge este cunoscuta pentru stilul ei sic, clasic, dar este, de asemenea, o maestra in ascunderea defectelor si a liniilor cauzate de lenjerie de corp. In loc de sutiene obisnuite, aceasta opteaza pentru modele pe corp si sutiene incorporate. Diferenta dintre cele 2: imbracamintea modelata este ca un ciorap care foloseste panouri de control pentru a modela corpul, in timp ce un sutien permanent este cusut sub ropchie sau bluza, astfel incat sa nu poata fi observat.

Citeste si: Cum sa te comporti daca intalnesti un membru al Casei Regale Britanice. Reguli de protocol

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai , uneori, un deja-vu, cand intri intr-un magazin de haine si de alte articole vestimentare ?...
Vara, caldura, soare, mare, dar si disconfortul pe care canicula o creeaza adesea. Tocmai de aceea trebuie...
Culoarea parului este importanta in alegerea hainelor. Esti bruneta? Atunci, se stie ca te reprezinta pasiunea, atentia,...