Cum sa alegi PANTOFI POTRIVITI si COMOZI

Cum sa alegi PANTOFI POTRIVITI si COMOZI

Femeile vor avea, intotdeauna, o relatie speciala cu pantofii. E firesc! O pereche de incaltaminte potrivita iti face piciorul mai frumos, mai atragator. Din pacate, nu exista vreo reprezentanta a sexului frumos care sa nu fi cumparat o pereche de pantofi, care, mai apoi, s-au dovedit nepotriviti.

Daca iti place mult o pereche de pantofi, nu inseamna, automat, ca sunt si potriviti pentru tine. Mai mult, s-ar putea sa fie incomozi, iar in aceasta situatie investitia este inutila. Cum poti evita aceste probleme? Simplu. Tine cont de acesti pasi:

- daca ai cateva kilograme in plus, nu-ti cumpara pantofi cu toc prea inalt. Coloana ta va resimti presiunea, iar durerile de spate se vor instala rapid.

- daca esti plinuta, evita pantofii cu bareta si alege tocuri cui. Astfel, vei evita efectul unor picioare groase. in plus, te vei simti excelent purtand o pereche de pantofi comozi.

- masoara distanta din toc si talpa; daca sunt acolo 3 cm, vei putea merge fara probleme cu acei pantofi, chiar si ore bune; in schimb, daca respectiva distanta este de 2.5 cm ori mai mica, evita sa ii cumperi.

- daca iti cumperi pantofi prin intermediul unei comenzi online, cere detalii vanzatorului si afla daca se incadreaza pantofii in lista celor pe care ii poti lua.
Succes!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pantofii bronz sunt folositi, adesea, la ocazii speciale, oferind o imagine aparte tinutei. Poti cumpara astfel de...
Ofera-i unei femei pantofii potriviti, iar ea poate cuceri lumea, spune o expresie la moda. Este evident...
Primavara se apropie cu pasi repezi, asa ca doamnele si domnisoarele trebuie sa se gandeasca deja la...