Cum sa alegi pantofii cu toc mic. 5 modele aflate in topul tendintelor

Cum sa alegi pantofii cu toc mic. 5 modele aflate in topul tendintelor

Pantofii cu toc sunt preferati de majoritatea femeilor. Nu intotdeauna sunt, insa, si comozi; mai ales, daca te afli prea mult pe drumuri, iar munca ta presupune sa stai mult in picioare. Din fericire, exista alternativa: pantofii cu toc mic care sa creeze acelasi impact precum pantofii stiletto.

Iata 5 modele de pantofi cu toc mic la mare cautare in aceasta perioada :

1. Pantofi cu toc jos si volanase. Poti alege o pereche de pantofi pe o nuanta gri metalica. Acestia se vor potrivi de minune cu o tinuta formata dintr-o jacheta tip biker, pantaloni sau colanti elastici negri si o geanta de umar mica, tot neagra. Nu alege, in niciun caz, o tinuta complet argintie! O sa stralucesti nedorit de tare.

2. Espadrile cu ciucuri. Pantofii pot fi roz deschis, iar ciucurii, unul roz si celalalt mov, prinsi pe un snur asemenator cu martisorul. Acest model se asorteaza cu o rochie evazata cu umeri descoperiti si cu un portofel neon. Blugii straight pica bine in combinatie cu aceste epsadrile. Adauga o esarfa cu efect de voal si vei oferi un aer cu adevarat elegant. Avand in vedere ca ai accesorii la espadrile(ciucurii), nu te incarca prea tare folosind o geanta accesorizata sau accesorii supradimensionate!

3. Pantofi metalizati fara toc cu siret. Argintiul e la mare cautare in 2017! Odata ce ai achizionat pantofii, potriveste-i cu un tricou si o fusta lejera in nuante neutre. Nu introduce in tinuta alte articole metalizate: imaginea e deranjanta.

4. Espadrile din piele tip slapi. Comoditate si diversitate. Poti alege aproape orice culoare, deoarece acest tip de pantofi se potriveste cu aproape orice tinuta casual. Spre exemplu, ii poti asorta cu o camasa brodata si cu blugii preferati sau cu o rochita lejera. Aceste espadrile nu se pupa deloc, in schimb, cu tinutele foarte elegante sau de ocazie.

5. Pantofi bloc cu tinte si broderie. Broderia e folosita si pe pantofi in 2017! Poarta acest tip de pantofi, cu o bluza sport(lejera) care sa fie in ton cu nunatele broderiei. Adauga p pereche de pantaloni scurti negri si o jacheta verde sau neagra pentru un look perfect. Tinutele elegante nu se potrivesc cu asemenea pantofi.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se spune ca femeile sunt mai complexate decat barbatii. Poate doar la nivel declarativ! In realitate, are...
Tocurile inalte le pot face zile fripte reprezentantelor sexului frumos. Mai ales, celor tinere si neexperimentate. Tentatia...
Purtatul partofilor cu toc, timp indelungat, poate modifica pozitia gleznelor, poate afecta sanatatea picioarelor si a coloanei...