Conserve de legume asortate pentru iarna

Conserve de legume asortate pentru iarna

Conservele de legume asortate pentru iarna ocupa mai putin spatiu decat cele conservate in borcane separate.

Daca vrei sa mananci la iarna impreuna cu familia legume asortate, iata cum se prepara un mix de legume marinate, numai bune de consumat impreuna cu preparatele de iarna.

Ingrediente:

- varza alba

- varza de Bruxelles

- varza creata deasa

- carote

- fasole verde

- mazare verde

- arpagic

- castraveti mici (cornisoni)

- radacina telina

- ardei mici si iuti

- tarhon

- marar.

Mod de preparare:

1

Legumele proaspete, fara pete sau alte parti vatamate se curata si se taie in bucati, numai fasolea pastai si arpagicul raman intregi.

2

Se oparesc legumele in apa sarata, in afara de castraveti.

3

Legumele se oparesc putin. Ele trebuie sa ramana tari. Dupa fierbere, se lasa la scurs pe o sita.

4

Castravetii se spala cu o seara inainte si se presara cu sare. A doua zi sunt pusi la borcane impreuna cu celelalte legume.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indiferent de sezon, anumite legume se gasesc in stare proaspata, iar altele pot fi congelate. Daca iti...
Nelipsiti din camara pe timpul iernii, castravetii in otet pot fi serviti in sezonul rece alaturi de...
Broccoli este o leguma foarte sensibila, care se ofileste destul de repede, daca nu este pastrat in...