Cum sa cresti expresivitatea ochilor. 8 trucuri de neratat!

Cum sa cresti expresivitatea ochilor. 8 trucuri de neratat!

Ochii sunt ferestrele sufletului, spune o vorba. Asa ca nu e de mirare faptul ca femeile cauta tot timpul modalitati de a scoate in evidenta ochii, expresivitatea acestora.

Iata cateva sfaturi pentru a mari expresivitatea ochilor tai:

1. Pune accent pe sprancene. Sprancenele sunt esentiale pentru un chip luminos, frumos. Practic, acestea sunt principalele decoratiuni ale fetei, daca ne permiti exprimarea :) Foloseste creionul, ceara sau fardurile pentru a le scoate in evidenta.

2. Foloseste iluminator. Pentru ochi mai expresivi, da contur sprancenelor cu iluminatorul. Aplica-l si pe colturile interioare ale ochilor.

3. Traseaza sageti. Acestea sunt la moda intotdeauna. Asa ca ia creionul de ochi si traseaza linii curbe. Ochii tai vor arata minunat!

4. Creeaza ochi fumurii. Una dintre cele mai populare tehnici de machiaj al ochilor este smoky eyes(ochi fumurii). E potrivita in orice moment al zilei si ofera ochilor mai multa luminozitate si expresivitate.

5. Nu uita de creionul dermatograf alb. Pentru a obtine ochi mai mari, foloseste creionul dermatograf alb pe linia apei. Poti, de asemenea, folosi creionul alb pentru a trasa o linie, sub cea de tus negru. Vei avea o privire de felina.

6. Onduleaza genele. Utilizeaza un ondulator, iar genele tale vor deveni frumoase si nu-si vor pierde naturaletea.

7. Lungeste genele. Pentru gene mai lungi, foloseste bagheta de mascara(rimel) la baza genelor. Priveste in sus, in timp ce deplasezi genele de jos in sus. Apoi, tinand bagheta in pozitie verticala, acorda atentie fiecarei gene.

8. Aplica ruj Nude. Daca doresti ca ochii tai sa para mai mari, nu folosi rujuri stralucitoare! Rujul Nude este ideal pentru a spori expresivitatea ochilor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mersul la sala de fitness e mai complicat pentru femei decat pentru barbati. Si nu neaparat din...
Machiajul e cunoscut pentru scoaterea in evidenta a trasaturilor oamenilor. E de asemenea vestit pentru ascunderea defectelor...
Iata cateva sfaturi despre cum se realizeaza un machiaj al ochilor pe baza de umbre reusit, fara...