Cum sa te MACHIEZI inainte de a merge la sala de FITNESS

Cum sa te MACHIEZI inainte de a merge la sala de FITNESS

Mersul la sala de fitness e mai complicat pentru femei decat pentru barbati. Si nu neaparat din cauza dificultatii exercitiilor fizice, ci pentru ca fetele vor sa arate fara cusur in orice loc public s-ar afla. Pentru asta, cele mai multe apeleaza la machiaj, chiar daca nu e recomandat in timpul orelor de sport, deoarece pielea trebuie sa respire.

Draga mea, daca ai programare la sala si nu te simti confortabil fara putin corector, iti prezint machiajul potrivit pentru sala de fitness.

1. Nu folosi fond de ten. Fondul de ten este de folosit in orice moment al zilei, dar nu si cand faci sport. Transpiri, iar pielea ta trebuie sa respire. Mai bine, foloseste un BB cream. Tenul tau va avea o culoare uniforma, iar pielea va fi hidratata. In plus, aspectul va fi unul mai natural.

2. Renunta la fardul de sprancene. Poti aranja sprancenele cu fard sau cu  gel dupa ce termini ora de sala. Ce mai trebuie sa stii e ca, anul acesta, se poarta sprancenele naturale, deci nu ai niciun motiv sa incerci sa le dai o alta forma.

3. Fardul de pleoape, o solutie. Acest produs cosmetic te poate ajuta sa iti pui in evidenta privirea. Totusi, nu exagera si alege nuante cat mai naturale.

4. Nu aplica ruj. Nu uita ca esti la sala sa faci sport, nu pentru a atrage atentia sexului tare. Nu ai nevoie de ruj, mai ales daca e rosu.Foloseste, in schimb, balsam de buze. Hidrateaza si ofera un luciu subtil buzelor, iar acest lucru este suficient pentru acea ora in care ar trebui sa te concentrezi doar asupra antrenamentului.

5. Corectorul poate fi folosit cand faci sport. Aplica o cantitate mica pe zonele in care consideri ca ai probleme. Nu folosi primer si nici fond de ten. In plus, vei transpira si, cu siguranta, nu ti-ai dori ca toate produsele sa arate inestetic.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ochii sunt ferestrele sufletului, spune o vorba. Asa ca nu e de mirare faptul ca femeile cauta...
Machiajul potrivit face minuni atunci cand vine vorba de imbunatatirea caracteristicilor tale naturale. Probabil ai observat, insa,...
O copilarie sanatoasa duce la o maturitate pe masura. Copilul trebuie sa creasca dupa anumite rigori, la...