Arthrotec 75, comprimate gastrorezistente

Citeste prospectul medicamentului  Arthrotec 75, comprimate gastrorezistente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul fazelor acute si cronice ale artritei reumatoide si osteoartritelor.

Forma de prezentare: Comprimate gastrorezistente cu diclofenac 75 mg si misoprostol 200 g; ct. x 1 sau 2 blist. x 10 comprimate (P-RF)

Dozare si mod de administrare

Adulti: un comprimat de 2 ori/zi, in timpul meselor. Comprimatele se vor inghiti intregi, fara a fi mestecate.

Contraindicatii

Sangerari gastrointestinale, hipersensibilitate la diclofenac sau la alte AINS, misoprostol sau alte prostaglandine. Pacienti la care administrarea de aspirina sau alte AINS precipita crize de astm, urticarie, rinita acuta.

Reactii adverse

Gastrointestinale: dureri abdominale, diaree, greata, varsaturi, flatulenta, eructatii, tulburari de tranzit gastrointestinal. Renale: rar, necroza papilara renala, nefrite interstitiale, sindrom nefrotic. Genitale: menoragii, sangerari intermenstruale, sangerari vaginale la femei in postmenopauza.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii: Tilcotil este indicat in tratamentul simptomatic al urmatoarelor afectiuni inflamatorii si degenerative dureroase ale sistemului osteomuscular:...
Citeste prospectul medicamentului Repso si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Repso se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Refen, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...