Ox Bill, drajeuri

Citeste prospectul medicamentului Ox bill, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Flatulenta, indigestii, enterocolite, dispepsii, diaree de fermentatie intestinala, greata, varsaturi.

Forma de prezentare: Drajeuri. Flacon cu 20 drajeuri

Compozitie: Extract purificat de bila bovina: 100 mg; Menthae folium pulv.: 50 mg; Extract de Ginger: 25 mg.

Proprietati: Asocierea unui extract de origine animala (extract de bila bovina purificat) cu 2 componente de origine vegetala (frunze ale plantei Mentha piperita si extract provenit din radacina plantei Ginger offincinale) a condus la obtinerea unui sinergism de actiune la nivelul tractului gastrointestinal. Extractul de bila bovina prezinta actiune coleretica, colecistochinetica, amelioreaza emulsionarea, resorbtia lipidelor si a vitaminelor liposolubile, mareste activitatea lipazei. Actiunea extractului de bila este completata de cea a frunzelor de menta, ce sunt carminativ-stomahice, stimulente ale secretiei biliare, antispasmodice la nivelul tractului digestiv, antivomitive si slab antiseptice. Extractul de Ginger dubleaza efectul carminativ, stimulent digestiv si antispasmodic al frunzelor de menta, avand in acelasi timp si o actiune antiemetica.

Reactii adverse: Rareori greata,diaree.

Contraindicatii: Obstructie biliara, boala ulceroasa, esofagita de reflux, insuficienta hepatica grava, insuficienta renala grava, alergie la una din componente.

Mod de administrare: Oral, 1-2 drajeuri, de 3-4 ori/zi, dupa sau in timpul meselor.

Producator: Europharm

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Flatulenta reprezinta acumularea excesiva de gaze in stomac, dar si procesul de evacuare a acestora prin anus....
Flatulenta nu este un fenomen deloc iesit din comun, desi reprezinta un subiect relativ tabu in societatea...
Citeste prospectul medicamentului Zymogen, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Flatulenta,...